سهمیه رتبه‌بندی معلمان افزایش پیدا کرد؟/ خبر خوش یک مسئول

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در حاشیه سفر به استان اصفهان و افتتاح چند پروژه آموزشی و پرورشی، ضمن خسته نباشید و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بعد از ۱۰ روز و ۲۵ جلسه بررسی بخش‌های هزینه‌ای و درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به اتمام رساندند، اظهار کرد: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه‌سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

سهمیه رتبه‌بندی معلمان افزایش پیدا کرد؟/ خبر خوش یک مسئول
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در حاشیه سفر به استان اصفهان و افتتاح چند پروژه آموزشی و پرورشی، ضمن خسته نباشید و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بعد از ۱۰ روز و ۲۵ جلسه بررسی بخش‌های هزینه‌ای و درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به اتمام رساندند، اظهار کرد: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه‌سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

او با بیان اینکه هرچند در این قانون سهم مدرسه‌سازی با حجم نیازهای موجود همخوانی ندارد افزود: با توجه به مشکلات موجود در سطح ملی اهتمام دولت و مجلس در روند بررسی و تصویب و افزایش قابل توجه بودجه این حوزه  نسبت به مرحله تحویل لایحه اولیه به مجلس، که حاصل رایزنی های مختلف وزیر آموزش و پرورش و مدیران سازمان نوسازی مدارس کشور است، معنادار و شایسته تقدیر بوده و نشان از اهمیت  این موضوع برای قوای مجریه و مقننه دارد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص سه محور مهم مصوب بودجه سال ۱۴۰۲ در حوزه مدرسه‌سازی  گفت: تصویب تخفیف ۵۰ درصدی برای حق انشعاب آب، گاز و برق مدارس و خوابگاه‌های خیرساز (‌بند ک تبصره ۶) - رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز مدارس دولتی (بند ض تبصره ۶) -  مجوز انتشار ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق برای تامین مالی تکمیل مدارس خیرساز و مدارس کانکسی و عشایری (جز ۳ بند ی تبصره ۴) سه محور مهمی است که با تلاش همکاران ما و موافقت مجلس و دولت به تصویب رسید.

خان محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، گازرسانی به درب مدارس- تخصیص ۵ درصد قیر معادل ۱۲۵۰ میلیارد تومان- تصویب پرداخت بخشی از منابع مالیات بر ارزش افزوده برای ساخت مدارس در سکونتگاه‌های غیررسمی- تصویب پرداخت ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده به ورزش مدارس- تصویب تادیه مطالبات پیمان کاران نوسازی مدارس در قالب اسناد خزانه باقیمانده سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با تعهد دولت را از سایر ردیف‌های اعتباری قابل توجه در جداول و پیوست های بودجه ۱۴۰۲ دانست.

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از پیگیری‌های شخص وزیر در حمایت از موضوع مدرسه سازی و پرداخت مطالبات در این حوزه بیان کرد: با تصویب و تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و همچنین مطالبات دستگاه های اجرایی از جمله نوسازی مدارس بابت یارانه قیمت‌های تکلیفی از دولت با بدهی اشخاص یادشده به بانک‌ها تسویه می‌شود. در همین  راستا مطالبات پیمانکاران نوسازی مدارس از سنوات گذشته با تعهد دولت پرداخت می شود تا جامعه بزرگ پیمانکاران در سراسر کشور با نیروهای متخصص و کارگری به عنوان بازوان اجرایی در امر مدرسه‌سازی  بتوانند در تحویل به موقع مدارس برای بهره برداری دانش آموزان نقش خود را ایفا کنند و امر مدرسه سازی سرعت بیشتری بگیرد.

خان محمدی با تاکید بر اینکه برای اولین بار با پیگیری سازمان نوسازی مدارس کشور و موافقت نمایندگان مجلس در لایحه سنواتی بودجه دولت ردیف اعتباری برای ساخت مدارس در سکونتگاه های غیررسمی تصویب شد تا شاهد تحقق عدالت آموزشی در این مناطق باشیم، گفت: مهاجرت بی‌رویه به حاشیه شهرها و عدم وجود ردیف مشخص برای ساماندهی فضاهای آموزشی در این محلات، همواره ترک تحصیل و افزایش آمار بازماندگان از تحصیل را بدنبال داشته است. طبق مصوبه جدید ردیف اعتباری مشخصی برای ساخت مدارس در این محلات ایجاد شده است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان حذف اعتبار ویژه محرومیت زدایی در بودجه سال ۱۴۰۲ را نگران کننده دانست و افزود: رفع محرومیت از جامعه به خصوص حوزه تعلیم و تربیت با برقراری عدالت آموزشی و تربیتی از شعارهای اساسی انقلاب بوده و در اصول مختلف قانون اساسی و پس از آن در سایر اسناد بالادستی به کرّات مورد تأکید قرار گرفته است، انتظار این است نمایندگان مجلس و دولت در این خصوص چاره اندیشی کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، گفتنی است نمایندگان مجلس از ۶ اسفندماه وارد بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۲ شدند، ابتدا بخشهای درآمدی بودجه به تصویب رسید و بعد از آن بخش‌های هزینه‌ای در مجلس تصویب شد. مصوبات مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۲ به شورای نگهبان ارجاع می‌شود و بعد از آن مجلس به بررسی ایرادات شورای نگهبان می پردازد. بعد از رفع ایرادات و ابلاغ رسمی شورای نگهبان به دولت، پرونده دخل و خرج دولت در سال آینده بسته می‌شود.

منبع: ایسنا


ت ت
کدخبر: 143804 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین