چرایی واریز نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان مشخص شد!

عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان با تاکید بر اینکه آخرین مهلت بیمه تکمیلی بازنشستگان با بیمه آتیه‌سازان حافظ سی‌ام آبان ماه بود گفت: از آنجا که هنوز قرارداد بیمه تکمیلی جدید به امضا نرسیده، بازنشستگان تامین اجتماعی از داشتن بیمه تکمیلی محروم شدند.

چرایی واریز نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان مشخص شد!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ پرویز احمدی پنجکی عضو هیئت‌مدیره کانون عالی بازنشستگان با تأکید بر اینکه آخرین‌مهلت بیمه تکمیلی بازنشستگان با بیمه آتیه‌سازان حافظ سی‌ام آبان‌ماه بود گفت: ازآنجاکه هنوز قرارداد بیمه تکمیلی جدید به امضا نرسیده، بازنشستگان تأمین اجتماعی از داشتن بیمه تکمیلی محروم شدند.

پرویز احمدی پنجکی با اعلام اینکه قرارداد جدید بیمه تکمیلی با افزایش چشمگیر حق بیمه روبرو شده است گفت: در قرارداد فعلی حق بیمه ۳۰۰ هزار تومان بود که ۵۰ درصد آن را سازمان تأمین اجتماعی و ۵۰ درصد بقیه را بازنشستگان پرداخت می‌کردند، اما قرارداد جدید در قالب سه تعرفه متفاوت تعریف شده بود که کمترین تعرفه آن ۵۰۹ هزار تومان بود.

وی با اعلام اینکه انتظار داشتیم مطابق سال‌های گذشته سازمان تأمین اجتماعی ۵۰ درصد حق بیمه تکمیلی را قبول کند گفت: سازمان تأمین اجتماعی بر اساس روال قبل می‌بایست و ۲۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان از حق بیمه را بپردازد، اما سازمان تأمین اجتماعی زیر بار این عدد نرفت و اعلام کرد مطابق سال گذشته سهم حق بیمه ۱۵۰ هزارتومانی را می‌پردازد و بقیه حق بیمه که ۳۵۹ هزار تومان می‌شود، باید بازنشستگان بپردازند.

نایب‌رئیس کانون بازنشستگان استان تهران با اعلام اینکه رویکرد جدی سازمان تأمین اجتماعی به زیان بازنشستگان شده است گفت: ازآنجاکه ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند و در سخت‌ترین شرایط معیشتی به سر می‌برند، امکان پرداخت ۳۵۹ هزار تومان برای هر بازنشسته مقدور نیست، به همین دلیل نظر سازمان تأمین اجتماعی را نپذیرفتیم و جلسه قرارداد بیمه تکمیلی بدون آنکه نتیجه‌ای در برداشته باشد، پایان گرفت.

وی با اعلام اینکه قرار است جلسه دیگری بین کانون عالی بازنشستگان، سازمان تأمین اجتماعی و بیمه آتیه‌سازان حافظ برگزار شود گفت: بیمه آتیه‌سازان برای‌آنکه خدمات بیشتری بدهد، سه نوع حق بیمه متفاوت تعیین کرده بود که با آن نیز موافقت نشد.

احمدی پنجکی با تأکید بر اینکه درمان رایگان حق بازنشستگان است گفت: اکنون که سازمان تأمین اجتماعی قصد دارد کم‌کاری و ضعف انجام‌وظیفه خود در ارائه درمان رایگان را بر دوش بازنشستگان بگذارد، ما نیز بر قانون الزام اصرار داریم و تأکید می‌کنیم که بیمه تکمیلی نمی‌خواهیم و سازمان تأمین اجتماعی باید صفر تا صد هزینه درمان بازنشستگان را با بهترین شرایط بپردازد.

وی با اعلام اینکه در شرایط کنونی سازمان تأمین اجتماعی از عهده ارائه خدمات درمانی مناسب بر نمی‌آید گفت: اگر قرار باشد از مراکز درمانی ملکی سازمان استفاده کنیم، باید بازنشستگان در نوبت‌های طولانی باقی بمانند چرا که مراکز درمانی به‌اندازه‌ای نیست که پاسخگوی بیماری‌های بازنشستگان و خانواده آن‌ها باشد.

رئیس کانون بازنشستگان شمیرانات با اعلام اینکه در شرایط کنونی نوبت‌دهی از ویزیت پزشک تا بخش‌های‌ام. آر. آی، سونوگرافی و دیگر موارد تا ۴ ماه طول می‌کشد گفت: سازمان تأمین اجتماعی انتظار دارد بازنشسته‌ای که در شرایط ویژه بیماری قرار گرفته، سه ماه در نوبت تعیین وقت‌ ام. آر. آی یا دیگر خدمات پزشکی بماند.

وی با اعلام اینکه درمان امری بسیار حساس است گفت: بخش مهم درمان تشخیص است که باید سریع و به‌موقع انجام شود، بنابراین اگر تشخیص با تأخیر روبرو شود، امکان دارد بیماری به نقطه حاد برسد و جان بازنشسته در معرض خطر قرار گرفته که در این صورت سازمان تأمین اجتماعی مسئول اصلی تمام مشکلات درمانی و جانی بازنشستگان و اعضای خانواده آنان است.

احمدی پنجکی با تأکید بر اینکه بر اساس قانون الزام، سازمان تأمین اجتماعی می‌بایست درمان رایگان و مناسب را برای بازنشستگان ارائه دهد گفت: از یک سو امکانات درمانی، کلینیکی، پاراکلینیکی و بیمارستانی سازمان تأمین اجتماعی کافی نیست و از سوی دیگر برای بیمه تکمیلی سنگ‌اندازی می‌کند، در این صورت ازاین‌پس هر مشکلی برای بازنشستگان پیش بیاید، سازمان تأمین اجتماعی مسئول پاسخگویی تهدید جان بازنشستگان است.

منبع: فارس


ت ت
کدخبر: 249073 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین