آغاز فعالیت منطقه ویژه اقتصادی بانه

فعالیت منطقه آزاد تجاری بانه امروز (شنبه دوم اسفندماه) با حضور معاون اول رئیس جمهور در کردستان آغاز شد.

آغاز فعالیت منطقه ویژه اقتصادی بانه
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، اسحاق جهانگیری، صبح امروز شنبه (۲ اسفندماه) در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و افتتاح همزمان طرح‌های اقتصادی و عمرانی اظهار کرد: منطقه ویژه بانه یک فرصت ویژه برای توسعه سرمایه‌گذاری است و افراد دوره طولانی معافیت مالیاتی خواهند داشت و تسهیلات خاصی برای صادرات و واردات آن در نظر گرفته شده است.

 سرمایه‌گذاران با هدف صادرات می‌توانند به این مناطق ویژه اقتصادی روی بیاورند.  مرز باشماق از مرزهای مهم تجاری ایران است و حجم واردات و صادرات در کشور بسیار تاثیرگذار است پس باید توجه بیشتری به این پایانه شود.  

بانه از شهرهای استراتژیک کردستان است، منطقه ویژه فرصت مهمی برای سرمایه‌گذاری است که با هدف سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال از یک سری قوانین مستثنی شده است و اکنون برخی از مناطق ویژه در کشور به بعد بسیار مهم اقتصادی تبدیل شده‌اند و امید است این فرصت برای برای کردستان هم به یک قطب اقتصادی تبدیل شود.

منطقه ویژه بانه با مهیا کردن ۲۰۰۰ فرصت شغلی آغار به کار می‌کند

محمدزاده، معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در بانه اظهار کرد: سازمان صنایع کوچک در بخش ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت از صنایع کوچک در حال حاضر بهره‌برداری از ۸۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی و ۹ منطقه ویژه را بر اساس مصوبه هیات دولت بر عهده دارد.

منطقه ویژه اقتصادی بانه یکی از این ۹ منطقه است،  این منطقه با ۸۵ هکتار و در فاز عملیاتی ۳۵ هکتار با هزینه بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت و ایجاد ۲۰۰۰ فرصت شغلی فعالیت خود را از امروز آغاز خواهد کرد.  در این منطقه اقتصادی زیرساخت‌ها مهیا شده و امروز واگذاری زمین به ۱۰ متقاضی در زمینه کولرگازی، پوشاک، لوازم خانگی و... انجام می‌شود.

منطقه بانه با توجه به موقعیت اقلیمی در ۷ کیلومتری مرز سیرانبند قرار دارد و فرصت مطلوبی برای کالاهای صادرات‌محور به کشورهای همسایه به ویژه اقلیم کردستان عراق دارد و مراودات خوبی در این زمینه شروع شده است.  این منطقه در تقسیم‌بندی‌های جهانی، نسل سوم مناطق ویژه محسوب شده و دارای معافیت‌های مالیاتی، گمرکی و نیروی انسانی مستثنی از قوانین کار بوده و می‌تواند به عنوان فرصت اقتصادی بسیار مناسبی برای کردستان و کشور باشد.  

در استان کردستان ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که این تعداد ۲۰ عدد در حال بهره‌برداری است و ۹ عدد باقی‌مانده نیز با کمبود زمین مواجه است و در حال مکان یابی برای آن‌ها هستیم.


ت ت
کدخبر: 3653 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین