۱۰ خودرو برتر سال کدام هستند؟

موسسه مصرف کننده‌های آمریکا بر اساس عملکرد، ایمنی، قابلیت اعتماد، رضایت مصرف کننده و مصرف سوخت اقدام به معرفی ۱۰ محصول به عنوان بهترین خودروهای سال کرده است. در این لیست به انتخاب مشتریان تویوتا کرولا و مزدا سی ایکس ۳۰ به عنوان برترین خودروها معرفی شدند.

۱۰ خودرو برتر سال کدام هستند؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، خودروسازان همواره در رقابت برای عرضه محصولی بهتر به بازار جهت جلب نظر مشتریان و افزایش فروش هستند. بهترین خودرو را شاید بتوان براساس دیدگاه و نظر مشتریان انتخاب کرد، معیار بیشتر مشتریان داشتن خودرویی راحت برای سفر توام با مصرف پایین سوخت است. در کنار تمام این موارد، مشتریان بازارهای جهانی فاکتور اصلی خرید خودرو را معطوف به ایمنی آن می‌کنند. از این رو موسسه مصرف کننده‌ها آمریکا هر سال لیستی از بهترین خودروها را عرضه می‌کند. امسال نیز در بین خودروهای جدید در بازار یک لیست شامل ۱۰ خودرو برتر را که براساس معیارهای ایمنی، مصرف سوخت بهینه، راحتی سفر و... انتخاب شده اند را معرفی کرده است. در ادامه این گزارش را از نگاه خواهیم گذراند:

کاهش تصادفات با سیستم‌های ایمنی
موسسه مصرف کننده‌های براساس عملکرد، ایمنی، قابلیت اعتماد، رضایت مصرف کننده و مصرف سوخت اقدام به انتخاب ۵۰ خودرو و معرفی ۱۰ محصول به عنوان بهترین خودروهای سال کرده است.
جیک فیشر، مدیر تست این موسسه در بیانه‌ای، گفت: با خودروهای انتخابی هزاران مایل پیمایش کردیم تا به عملکرد و استفاده آن‌ها جهت رتبه بندی پی ببریم. در این میان خودروهای اس یو وی ایمنی، راحتی سفر و مصرف سوخت بهینه‌تری داشتند، زیرا خودروسازان به معیارهای مذکور در تولید این خودروها بیشترین توجه را دارند.  

هرسال گروه‌ها و سازمان‌های مختلفی با صرف هزینه‌های فراوان اقدام به بررسی، آزمایش و انجام تست‌های مختلف در طیفی از پارامترهای ایمنی می‌کنند تا عملکرد محصولات را متناسب با هزینه‌های دولتی و بیمه‌ای نمایان کنند. ارزیابی‌ها شامل تجزیه و تحلیل داده‌ها و نظرسنجی مشتریان در خصوص استفاده از خودروها است. باید توجه داشت که خودروهای مجهز شده به هشدار برخورد خودرو از جلو، ترمز اضطراری خودکار یا شناسایی عابر پیاده فناوری‌های مهم در زمینه کاهش تصادفات و صدمات هستند که جان میلیون‌ها نفر را سالانه نجات می‌دهند.

لیست بهترین خودروها
براساس گزارش مالکان دو خودرو در بین لیست ۱۰ عددی بهترین هستند که شامل تویوتا کرولا و مزدا سی ایکس ۳۰ به عنوان اس یو وی است.

در این لیست خودروهای سدان، اس یو وی و پیکاپ به چشم می‌خورد که عبارت است از:

تویوتا پریوس (خودرو هیبریدی)

تویوتا کمری (سدان سایز متوسط)

سوبارو فارستر (اس یو وی سایز کوچک)

سوبارو اوت بک (اس یو وی)

کیا تلوراید (اس یو وی سایز متوسط)

هوندا ریجلاین (پیکاپ جمع و جور)

لکسوس RX(اس یو وی سایز متوسط)

تسلا مدل ۳ (خودرو برقی)

در این ربته بندی، قیمت خودرو توام با جزئیات فنی به ترتیب مورد توجه بوده است. گفتنی هست که خودروهایی مانند سوبارو فارستر که ۸ سال پی در پی در انتخاب بهترین خودرو سال وجود داشت، مالکان خودروها این محصول را این گونه در فرآیند ارزیابی تعریف کردند: سوبارو می‌داند با اس یو وی سایز کوچک چه اقدامی جهت جلب نظر بازار انجام دهد. سقف بلند و فضای داخلی بزرگ در این محصول سبب شده ابعاد خارجی جمع و جور خودرو به چشم مشتری چندان نیایید. ترکیب شیشه‌ها و درهای بزرگ سبب شده علاوه بر داشتن فضای دید کافی امکان ورود و خروج در خودرو را نیز سهل تر کرده است. این ترکیب در طراحی توام با مصرف سوخت بهینه و داشتن آپشن‌ها و قوای فنی محرکه عالی سبب شده بهترین عملکرد را داشته باشد. سوبارو سعی کرده در این محصول با بهره گیری از پیشرانه هیبریدی و دیزلی و تعبیه سیستم‌های ایمنی فعال عملکرد خودرو را افزایش و بهبود دهد.

بهترین برندهای خودروسازی
موسسه مصرف کننده‌ها علاوه بر انتشار بهترین لیست خودروهای سال، در آخرین گزارش سالانه خود لیستی از بهترین برندهای خودروسازی را نیز براساس کیفیت و عملکرد منتشر می‌کند. در لیست انتشار یافته از سوی این موسسه، مزدا، سوبارو و پورشه در میان بهترین و برترین برندها قرار گرفته‌اند. پس از آن‌ها برند خودروسازانی لوکس مانند جنسیس و لینکلن بیشترین افت را نسبت به سال گذشته در این لیست ثبت کردند.

با ابتکار جدید این موسسه، محصولاتی که بیشترین تحولات، پایداری، نداشتن آلاینده، دوستدار محیط زیست، عملکرد مناسب و ایمنی را داشتن افزایش ترویج داده است.

این رویکرد را با نام انتخاب سبز معرفی کردند تا دسترسی بیشتر به اطلاعات مربوط به آلایندگی برای مشتریان محصولات در دسترس باشد. گروهی از مصرف کنندگان اعلام کردند که یک نماد برگ سبز در رتبه بندی خودروها تعیین شده که میزان کمترین انتشار گازهای گلخانه‌ای و مصرف سوخت را نشان می‌دهتد. این مورد تاثیر بسزایی در فروش خودروها خواهد داشت. لذا با ایجاد این نوع فرهنگ سازی، رغبت خودروسازان نسبت به ورود بیشتر به ارزیابی محصولات در بازار افزایش خواهد یافت.

شاید بهتر باشد در کشور با تشکیل سازمان غیردولتی با عدم وابستگی به خودروسازان، ارزیابی براین اساس انجام شود تا میزان رضایتمندی مشتریان از خودروها، کیفیت، ایمنی و ارائه خدمات با شفاف‌ترین حالت ممکن ارائه و خودروسازان خود را براساس آن تطبیق و تلاش به بهبود کنند.


ت ت
کدخبر: 5912 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین