حذف ارز ترجیحی این پیامدها را دارد+ جزییات

یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: حذف ارز ترجیحی، عدم تعادل جدیدی در تولید، مصرف و توزیع ایجاد کرده و مهمتر آنکه امواج تورمی جدید را پدید می‌آورد.

حذف ارز ترجیحی این پیامدها را دارد+ جزییات
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از ایسنا، علیرضا محجوب، درباره پیامدهای حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: نگرانی اصلی ما این است که اجرای این تصمیم، ارزش پول ملی کشور در برابر  پول های خارجی را کاهش می دهد. الان مدت هاست به واسطه تبلیغات سوداگران بازار ارز و بازیگران اقتصادی، قیمت ها پرش های نامتناسبی داشته است. عمده این افزایش قیمت ها بخاطر ارز است. تنها راه دولت اخذ مالیات است. دست زدن به نرخ ارز یعنی ایجاد موج جدیدی از گرانی‌ها و فشار بیشتر بر مردم. افزایش قیمت‌ها به اندازه کافی به مردم فشار آورده و مردم دیگر تحمل فشار جدیدی را ندارند.

وی ادامه داد: سه بار در دولت قبل به رئیس بانک مرکزی نامه نوشتم که بر سر قیمت ارز که اعلام کردید نایستادید و بالاخره جلو افزایش قیمت بایستید. ما در ایران بازار ارز نداریم و این یک دروغ بزرگ است که مدام گفته می شود بازار ارز؛ چون فروشنده و خریدار یکی است. عمده فروشنده و خریدار دولت است و در کنار این، ارز کوچکی هم وجود دارد که نمی‌تواند بازار بسازد. قانون هم می‌گوید که ارز شناور و مدیریت شده باشد. الان مدیریت این ارز کجاست؟ مدیریت یعنی ارز کنترل و به تعادل قیمت ها کمک شود، ولی اجرای این تصمیم به تعادل قیمت ها منجر نمی شود. بنیاد اقتصاد بر تعادل است و حذف ارز ترجیحی عدم تعادل جدیدی در تولید، مصرف و توزیع ایجاد کرده و مهمتر آنکه امواج تورمی جدید را پدید می‌آورد.

این فعال سیاسی در پایان گفت: رهبری انقلاب امسال در هفته دولت جمله ای گفتند که متاسفانه مورد توجه رسانه ها، نویسندگان و حتی دولت قرار نگرفته است و آن جمله این بود که دنیا راهی برای عبور از شرایط تورم یافته است. دنیا امروزه تورم را با تولید فن‌آورانه به فرصت تبدیل کرده است اما در کشور ما  اراده ای برای تولید فناوارنه به طور وسیع وجود ندارد.

منبع: ایسنا


ت ت
کدخبر: 63259 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها