سه روزه وام 200 میلیونی بدون سود دریافت کنید+ شرایط
یک مقام مسئول در وزارت امور اقتصادی و دارایی از پرداخت بیش از ۲۶ هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال تسهیلات خرد بدون ضامن، توسط ۱۱ بانک دولتی و نیمه دولتی در بهمن ماه سال جاری خبرداد
به گزارش منیبان به نقل از فرتاک نیوز؛ وام فوری گرفتن یکی از راه هایی است که از قدیم الایام برای کمک به هزینه های زندگی در هر زمینه ای گرفته می شده.امروزه شرایط گرفتن وام فوری در هر بخشی متفاوت است.از این وام ها می توان به وام فوری مسکن ،ازدواج ،درمان و غیره اشاره کرد.متقاضیان هر کدام از این وام ها با ارائه مدارک خاص میتوانند به بانک و مراکز معرفی شده بروند و وام فوری خود را دریافت کنند.به گزارش بنکر (Banker)، برای گرفتن این وام فوری، که سقف آن تا 15 میلیون تومان و باز پرداخت 36 ماهه است، تنها وجود یک ضامن معتبر کافی است. البته ناگفته نماند که گاهی بنا به صلاحدید رئیس شعبه، تعداد ضامن ها ممکن است به دو نفر افزایش یابد. میزان سودی که برای این تسهیلات از متقاضیان گرفته می شود متغیر است به این معنا که این مبلغ کارمزد ممکن است در شهرهای مختلف بالا و پایین برود و به صورت مستقیم با تعرفه بانک ملی تعیین می شود.
یک مقام مسئول در وزارت امور اقتصادی و دارایی از پرداخت بیش از ۲۶ هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال تسهیلات خرد بدون ضامن، توسط ۱۱ بانک دولتی و نیمه دولتی در بهمن ماه سال جاری خبرداد.
براساس گزارش معاونت امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ۹۵ هزار و ۹۸۳ فقره تسهیلات خرد تا سقف یک میلیارد ریال بدون ضامن در بهمن ماه امسال پرداخت شده است.
بانک سپه با پرداخت ۴۰ هزار و ۸۵۲ مورد تسهیلات خرد، بانک رفاه کارگران با پرداخت ۲۵ هزار و ۳۳۲ مورد و بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز با پرداخت ۱۲ هزار و ۱۲۳ مورد تسهیلات، رتبه اول تا سوم در تعداد تسهیلات پرداختی بدون ضامن به متقاضیان در میان بانکهای دولتی و نیمه دولتی را داشتند.
وام 200 میلیون تومانی به این مشاغل
حامد منکرسی معاون سیاست گذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات عنوان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای اجرای بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰، آذر امسال برنامهای را به استانها برای اعطای تسهیلات به فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ابلاغ کرد که ثبت نام از همان زمان آغاز شد.
وی گفت: بر اساس بازخوردهای دریافتی از ثبت نامها تغییراتی را در این برنامه انجام دادیم که ورود افراد متقاضی برای دریافت تسهیلات را تسهیل کند.
منکرسی در ادامه افزود: این برنامه در ۶ محور و طرح تنظیم شده است که برای هر کدام از طرحها مبالغی در نظر گرفته شد که به طور میانگین سرانه مبلغ وام اشتغال، برای طرحها به ازای هر اشتغال صد میلیون تومان بود که با توجه به شرایط موجود این رقم را به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش دادیم.
وی با اشاره به اینکه شرایط برای دریافت وام نیز برای شرکتها تسهیل شده است، گفت: تا قبل از این باید شرکتها افراد را بیمه و قرارداد را منعقد و بعد برای وام اقدام میکردند، اما از این پس مقرر شده است در حین اجرای طرح بتوانند افراد را جذب و بیمه کنند یعنی ۵۰ درصد افراد را میتوانند هنگام ثبت نام برای دریافت تسهیلات و ۵۰ درصد را در حین اجرای طرح بیمه کنند و این امتیازی برای فعالان این حوزه است.
معاون سازمان فناوری اطلاعات گفت: در حوزه آموزش نیز طرحی را دیدیم که شرکتها میتوانند افرادی را که مستعد و نیازمند آموزش و بازآموزی هستند به شرکتهای فعال در این حوزه معرفی کنند که حدود ۶۲ میلیون تومان تسهیلات و ۱۸ میلیون تومان بلاعوض برای آموزش و توانمند سازی این افراد در نظر گرفته شد.
بسیاری از شرکتها یکی از چالشهای این حوزه را بحث توانمندی و آموزش نیروی انسانی مطرح کردند که امیدواریم این طرح تا حدی بتواند نیاز آنها را برآورده کند.
وی گفت: علاقهمندان برای ثبت نام میتوانند به نشانی https://tavanafarin.ito.gov.ir مراجعه کنند و اکنون هر شش طرح فعال است و علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام به این سایت مراجعه و اطلاعات تکمیلی و جزئیات را آنجا مشاهده کنند. این تسهیلات کم بهره با دوره بازپرداخت ۳ ساله است و یک سال نیز تنفس دارد.
وی گفت: همه فرایند ثبت نام از طریق سایت قابل انجام است و از همین طریق متقاضیان میتوانند روند درخواست هایشان را پیگیری کنند. کارگروهی مستقر در سازمان فناوری اطلاعات نیز پس از تایید مراحل، متقاضیان را به بانک عامل ارجاع میدهند.
معاون سازمان فناوری اطلاعات گفت: ثبت نام تا پایان امسال ادامه دارد و شاید پرداختها به آن طرف سال موکول شود و ما از متقاضیان تقاضا میکنیم هر چه سریعتر ثبت نام کنند.
عناوین ۶ برنامه و طرح به این شرح است:
۱- حمایت از توسعه اشتغال در شرکتهای فعال حوزه فاوا
۲- حمایت از توسعه پلتفرمهای کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و عرضهکنندگان روی پلتفرم
۳- حمایت از آموزش و توانمندسازی و کاریابی نیروی انسانی و برگزیدگان رویدادهای نوآوری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
۴- حمایت از توسعه بسترهای برخط ارائه محصولات و خدمات در واحدهای صنفی و کسب و کارهای متداول و سنتی
۵- سرمایه در گردش
۶- حمایت از طرحهای ویژه ملی