فوری؛ سود سهام عدالت به این شکل پرداخت خواهد شد+ جزییات

بر اساس جدیدترین تصمیمات شورای عالی بورس قرار است شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با همکاری سازمان خصوصی‌سازی، سود سهام عدالت را از محل شرکت‌های غیربورسی پرداخت کند. سود سهام عدالت چه زمانی پرداخت می‌شود؟

فوری؛ سود سهام عدالت به این شکل پرداخت خواهد شد+ جزییات
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ روز سه‌شنبه هفت تیر ماه جلسه شورای عالی بورس با حضور وزیر اقتصاد، وزیر صنعت معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر اعضا شورا برگزار شد. در این جلسه سه تصمیم درخصوص سهام عدالت انجام گرفت.

پیمان حدادی، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در وهله اول به سازمان خصوصی‌سازی اجازه داده شد که در صورت درخواست شرکت‌های غیربورسی سرمایه‌پذیر سهام عدالت در رابطه با افزایش سرمایه اقدامات لازم را انجام دهد. دوم آنکه سازمان خصوصی‌سازی با همکاری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در پایان شهریورماه سال جاری، سود سهام عدالت را از محل سود شرکت‌های غیربورسی پرداخت کند.

وی تاکید کرد: سومین تصمیم این بود که سازمان خصوصی‌سازی با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار، فرآیند پذیرش شرکت‌های سرمایه‌پذیر غیربورسی در شرکت‌های بورس و فرابورس را پیگیری کند تا در اسرع وقت فرآیند پذیرش و درج نماد شرکت‌ها انجام شود.

نگاهی به پرتفوی سهام عدالت نشان می‌دهد از ۴۹ شرکت حاضر در این سبد، ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی بوده و ۱۳ شرکت نیز غیربورسی هستند.

در چهارمین روز خرداد ماه امسال بود که مشاور سازمان بورس اوراق بهادار با اعلام اینکه سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصی‌سازی در حال وصول است، از واریز این سود به حساب سهامداران در آینده نزدیک خبر داد.

سود سهام عدالت چقدر است؟

بنابر اعلام پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت توسط سازمان خصوصی‌سازی در حال وصول است که در آینده نزدیک به حساب سهامداران واریز خواهد. البته ارزش این سود، بسیار کمتر از واریزی‌های قبلی است.

پیش از این موضوع و در تاریخ ۲۱ فروردین ماه، پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سود شرکت‌های غیربورسی در حال بررسی است. چقدر از سود این شرکت‌ها از طرف سازمان خصوصی‌سازی دریافت شده است. اگر ارقام آن قابل توجه باشد، مانند سود‌های شرکت‌های بورسی سهام عدالت از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تجمیع و پول آن به حساب سهامداران عدالت واریز می‌شود. البته هنوز شورای عالی بورس در این زمینه تصمیمی نگرفته و پول‌های جمع‌آوری شده از شرکت‌های غیربورسی، اعداد قابل توجهی نیست.

شرکت‌های پتروشیمی ارومیه، پتروشیمی بندر امام (ره)، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی تبریز، پتروشیمی خوزستان، دخانیات ایران، ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سابیر، شهر صنعتی البرز، شهر صنعتی رشت، شهر صنعتی کاوه، مشانیر و مگا موتور، شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت هستند که پتروشیمی‌های ارومیه، تبریز، خوزستان، بندر امام، بیستون و بوعلی سینا، بیشترین سهم را در پرتفوی غیربورسی سهام عدالت دارند و از ۶ تا ۳۰درصد مالکیت این شرکت‌ها را در بر می‌گیرند.


ت ت
کدخبر: 94192 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین