زبان آلمانی چند سطح دارد؟

سطح زبان آلمانی مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان بسته به نوع مهاجرت (مطالعه، کار، خانواده و غیره) و شرایط خاص مهاجر تعیین می شود. بهتر است به سایت های رسمی مقامات آلمانی یا سفارت آلمان در کشورتان مراجعه کنید تا اطلاعات دقیق و به روز در مورد الزامات زبانی برای مهاجرت را کسب کنید.

زبان آلمانی چند سطح دارد؟
پیشنهاد ویژه

زبان آلمانی به عنوان یکی از زبان های هندواروپایی، دارای ساختار و سیستمی کاملاً منحصر به فرد است که به واسطه تاریخچه و تکامل طولانی خود، به عنوان یک زبان مهم و پراستفاده در اروپا و جهان شناخته می شود. زبان آلمانی در سطوح مختلفی از توانایی مهارت های زبانی، از جمله خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن، قابل یادگیری و استفاده است.

سطوح این زبان از مبتدی تا پیشرفته تقسیم بندی می شوند، هر سطح به توانایی های مختلفی در استفاده از زبان آلمانی اشاره دارد.

سطوح زبان آلمانی

زبان آلمانی دو شکل نوشتاری استاندارد دارد: "هوش دویچ" که در آلمان، اتریش و لیختن اشتاین استفاده می شود و "هوش شویز" که در سوئیس و لوکزامبورگ به کار می رود. این دو نسخه نوشتاری از لحاظ املایی و تلفظ تفاوت هایی دارند.

سطح مبتدی

 این سطح در زبان آلمانی شامل مفاهیم ابتدایی نظیر آشنایی با واژگان روزمره، اصول گرامری پایه، توانایی مکالمه در موقعیت های ساده و درک متون کوتاه می شود. در این مرحله، تمرکز اصلی بر یادگیری اساسی ترین اصول زبانی است.

سطح متوسط

در نقطه دیگر سطح متوسط زبان آلمانی، توانایی بهتری در استفاده از گرامر، واژگان پیچیده تر و توانایی مکالمه در موقعیت های مختلف را شامل می شود. در این مرحله، افراد قادر خواهند بود تا متون متنوع تری را بفهمند و با مشکلات کمتری در ارتباطات زبانی مواجه شوند.

زبان آلمانی1

سطح پیشرفته

سپس سطح پیشرفته، شامل تسلط به گرامر پیچیده تر، توانایی مطالعه و فهم متون پیچیده، بحث در موضوعات متنوع و توانایی انجام مکالمات تخصصی می شود. افراد در این مرحله می توانند به طور فعال در محیط های زبان آلمانی شرکت کنند و در تبادلات تخصصی نیز شرکت نمایند.

سطح حرفه ای

و در نهایت سطح حرفه ای در زبان آلمانی به معنای تسلط کامل بر زبان است، به طوری که افراد قادر به تفکر و ارتباط به طور پیچیده و در حوزه های مختلف باشند. این سطح از توانایی زبانی معمولاً توسط افرادی کسب می شود که به صورت حرفه ای با زبان آلمانی در حوزه های مختلف فعالیت می کنند.

نام سطح های مختلف آلمانی

در آموزش زبان آلمانی به عنوان پلنی برای شروع یادگیری، سطوح مختلفی برای اندازه گیری توانایی زبانی تعریف شده اند که به طور عمومی از سطح مبتدی تا حرفه ای متغیر می کنند:

1. A1 - Anfänger Beginner:

در این بخش به عنوان پایه، شما قادر به درک و استفاده از واژگان و اصول گرامری ساده خواهید بود. می توانید خود را به سادگی معرفی کرده و در مکالمات روزمره شرکت کنید.

2. A2 - Grundstufe Elementary:

در این سطح، توانایی های زبانی تان در موقعیت های مختلف بهبود یافته و می توانید در موقعیت های کاری یا اجتماعی ساده شرکت کنید.

3. B1 - Fortgeschrittenes Niveau Intermediate:

همین طور بی 1 در آلمانی، توانایی های گرامری و دایره ی واژگانی تان گسترش یافته و می توانید به طور مستقل متون ساده را فهمیده و در مکالمات پیچیده تر شرکت کنید.

4. B2 - Selbstständige Sprachverwendung Upper Intermediate:

در این سطح، قادر به فهم متون پیچیده تر و شرکت در مکالمات تخصصی خواهید بود. می توانید نظرات خود را با استدلال منطقی واضح بیان کنید.

5. C1 - Fachkundige Sprachkenntnisse Advanced:

در نقطه مقابل و در این سطح، می توانید به طور فعال در مکالمات تخصصی شرکت کنید و متون پیچیده را بدون مشکل فهمیده و تحلیل کنید.

6. C2 - Annähernd muttersprachliche Kenntnisse Proficient:

در این قسمت، دانش زبانی تان به حدی است که می توانید با شباهتی به زبان مادری متون را درک کنید و در تمامی موقعیت ها شرکت کنید.

همچنین، این سطوح ممکن است با عناوین دیگری نیز نام گذاری شوند، اما معمولاً از سیستم نام گذاری "A1" تا "C2" برای نمایاندن سطوح استفاده می شود. این سطوح توسط سازمان ها و موسسات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند، از جمله موسسات آموزش زبان، دانشگاه ها و مقامات مهاجرتی هستند.

زبان آلمانی 2

هر ترم زبان المانی چند ماه است؟

مدت زمان هر ترم زبان آلمانی می تواند در موسسات آموزشی مختلف و دانشگاه ها متفاوت باشد. اما به طور عمومی، بیشتر موسسات آموزشی دوره های زبان آلمانی را به چهار تا شش ماه تقسیم می کنند. هر دوره شامل یک ترم تئوری و یک ترم تمرین عملی معمولاً به مدت حدود 4 تا 6 ماه است. این دوره ها معمولاً شامل جلسات درسی، تمرینات، تکالیف و آزمون ها برای ارزیابی توانایی دانش آموزان در یادگیری زبان آلمانی هستند.

بعد از اتمام هر دوره، افراد به میزان دانش و توانایی های زبانی شان بسته به سیاق و شرایط مختلف، به سطوح مختلفی از زبان آلمانی دست پیدا می کنند. افراد ممکن است پس از اتمام چندین دوره، به سطح متوسط یا پیشرفته دست یابند.

سطح زبان آلمانی برای مهاجرت

سطح زبان آلمانی مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان، به ویژه برای اخذ ویزای کاری یا ویزای مطالعه، ممکن است در هر کشوری متفاوت باشد و توسط مقررات و اصول آلمانی مشخص گردد؛ در حالی که در برخی موارد ممکن است برای مهاجرت کوتاه مدت (مانند ویزای توریستی) نیاز به دانش زبان آلمانی وجود نداشته باشد، اما برای مقاصد بلندمدت مانند مطالعه یا کار، عموماً نیاز به دانش زبان آلمانی وجود دارد.

برای مهاجرت به آلمان با هدف مطالعه در دانشگاه ها، معمولاً نیاز به آزمون زبان آلمانی به نام "TestDaF" یا "DSH" دارید. این آزمون ها سطوح مختلفی از دانش زبان آلمانی را ارزیابی می کنند و شما باید به سطح معینی برای ورود به دوره های تحصیلی دست یابید.

از طرفی برای مهاجرت به آلمان به منظور کار، سطح مورد نیاز می تواند تبعاً از نوع شغل و تعداد سال های تحصیل و کار در آلمان متفاوت باشد. برای مثال، برای برخی از شغل ها ویژه مهارت ها مانند پزشکی یا مهندسی، نیاز به سطح زبان آلمانی پیشرفته تر ممکن است.

سطح زبان آلمانی مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان بسته به نوع مهاجرت (مطالعه، کار، خانواده و غیره) و شرایط خاص مهاجر تعیین می شود. بهتر است به سایت های رسمی مقامات آلمانی یا سفارت آلمان در کشورتان مراجعه کنید تا اطلاعات دقیق و به روز در مورد الزامات زبانی برای مهاجرت را کسب کنید.

زبان آلمانی3

چطور بفهمیم در چه سطحی از زبان آلمانی قرار داریم؟

در صورتی که درگیر فراگیری زبان آلمانی هستید، می توانید در درجه اول تعیین سطح انجام دهید؛ البته تعیین سطح در زبان نیز توسط مراکز و آموزشگاه ها انجام می شود؛ برای تعیین سطح زبان آلمانی خود، می توانید از معیارهای زیر استفاده کنید:

  1. آزمون های آنلاین: بسیاری از وب سایت ها و پلتفرم های آموزش زبان آلمانی، آزمون های آنلاین رایگان یا پرداختی ارائه می دهند که به شما کمک می کنند تا سطح زبان خود را تعیین کنید. این آزمون ها معمولاً شامل مهارت های شنیداری، خواندن، نوشتن و مکالمه می شوند.
  2. استفاده از جدول سطوح CEFR: استاندارد CEFR (که مخفف عبارت "مشخصه های مشترک اروپایی زبان آموزان" است) یک رده بندی بین المللی برای تعیین سطوح زبان است. این رده بندی از سطح A1 (مبتدی) تا سطح C2 (حرفه ای) تعیین می کند. شما می توانید با استفاده از جدول سطوح CEFR، سطح زبان خود را تخمین بزنید.
  3. ارزیابی خودانجام داده: با مشاهده منابع مختلف زبان آلمانی، می توانید خودتان را با مطالب سطوح مختلف مقایسه کرده و ببینید به کدام سطح نزدیک تر هستید.
  4. مشورت با معلم یا کارشناس زبان: اگر دسترسی به معلم یا کارشناس زبان آلمانی دارید، می توانید از نظر آنها در مورد سطح زبان خود پرسش کنید و بازخورد آنها را دریافت کنید.
  5. شرکت در کلاس ها یا دوره های آموزشی: شرکت در کلاس ها یا دوره های آموزشی زبان آلمانی به شما کمک می کند تا توسط معلم تخصصی ارزیابی شده و به سطح مناسب برای خود منتقل شوید.

با توجه به معیارهای مختلف فوق، می توانید سطح زبان آلمانی خود را تعیین کنید و برنامه های آموزشی مناسب تری برای خود ترتیب دهید. همچنین، به یاد داشته باشید که تقویت زبان نیاز به پیشرفت تدریجی و تمرین مداوم دارد.


ت ت
کدخبر: 175706 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین