آمار چشمگیر نظامی از هند

دولت هند به تازگی در گزارشی اعلام کرده است این کشور رشد ۳۳۴ درصدی در صادرات دفاعی خود در پنج سال اخیر به ثبت رسانده و محصولات دفاعی هند به بیش از ۷۵ کشور صادر می شود.

آمار چشمگیر نظامی از هند
پیشنهاد ویژه

به گزارش مُنیبان، دولت هند به تازگی در گزارشی اعلام کرده است این کشور رشد ۳۳۴ درصدی در صادرات دفاعی خود در پنج سال اخیر به ثبت رسانده و محصولات دفاعی هند به بیش از ۷۵ کشور صادر می شود.

در طول پنج سال اخیر، صادرات دفاعی هند ۳۳۴ درصد افزایش یافته است و طبق گفته دولت این کشور، هند اکنون به بیش از ۷۵ کشور محصولات دفاعی خود را صادر می کند.

 در پنج سال گذشته، هند اولین ناو هواپیمابر بومی خود را به آب انداخت.

صادرات دفاعی هند در سال مالی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به رکورد ۱.۶۴ میلیارد دلار رسید و دولت نارندرا مودی صادرات ۵ میلیارد دلاری در حوزه هوافضا، کالاها و خدمات دفاعی را در پنج سال آینده هدف گذاری کرده است.

براساس این گزارش، علاوه بر افزایش توان دریایی، هند در توانمندی های هوایی خود نیز دستاوردهای چشمگیری داشته است. اسکادران بومی هلیکوپتر سبک پیشرفته Mk-III که اخیراً راه اندازی و به گارد ساحلی هند اضافه شد، مصداق این پیشترفت دانسته شده است. این گزارش همچنین آزمایش موفقیت آمیز نسل جدید موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای «اگنی پی» را یادآوری کرد.

آجی کومار، وزیر دفاع هند، روز پنجشنبه در جریان گفت و گو با پی تی آی، در مورد تلاش‌های دولت مرکزی برای آزاد کردن انرژی طرح ساخته شده در هند (Make-in-India) به‌عنوان یک مساله اساسی در بخش دفاعی صحبت کرد. وی با به اشتراک گذاشتن چشم انداز خود برای طرح های خودکفایی این کشور، به تلاش هایی اشاره کرد که در حال انجام است تا هند را در بین پنج کشور برتر جهان در تولید دفاعی قرار دهد.

هند از ابتدای استقلال تاکنون یکی از بزرگترین واردکنندگان محصولات دفاعی در جهان بوده است. 

وی نیاز به معکوس کردن این روند و تبدیل هند به صادرکننده برتر محصولات دفاعی در سراسر جهان را جدی دانست.

در حالی که هند امسال قرارداد مهم براهموس با فیلیپین را امضا کرد، بزرگترین خریدار صادرات صنایع دفاعی هند، در پنج سال گذشته میانمار بوده است.

بر اساس داده‌های موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم درباره روند انتقال تسلیحات بین‌المللی، تقریباً ۵۰ درصد از صادرات صنابع دفاعی هند از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ به میانمار، پس از آن سریلانکا با ۲۵ درصد و ارمنستان با ۱۱ درصد بوده است./ ایرنا


ت ت
کدخبر: 111658 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین