حمله تند کره شمالی به آمریکا| رفتارهای شنیع دارد

تازه‌ترین حملات پیونگ‌یانگ به آمریکا روز دوشنبه از سوی رئیس هیات کره‌شمالی در سازمان ملل مطرح شد.

حمله تند کره شمالی به آمریکا| رفتارهای شنیع دارد
پیشنهاد ویژه

به گزارش مُنیبان، تازه‌ترین حملات پیونگ‌یانگ به آمریکا روز دوشنبه از سوی رئیس هیات کره‌شمالی در سازمان ملل مطرح شد.

کیم سونگ، دیپلمات کره‌شمالی در مجمع عمومی در نیویورک گفت: جو امنیتی شبه جزیره کره به دلیل خصومت فزاینده ایالات متحده و نیروهای تابع آن علیه کره‌شمالی، اکنون در یک چرخه باطل تنش و رویارویی گرفتار شده است.

این دیپلمات کره‌شمالی افزود که ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری یک رزمایش نظامی مشترک است که به گفته او نگرانی‌های جدی را برمی‌انگیزد و "اقدامی بسیار خطرناک" است که می‌تواند اوضاع در شبه جزیره کره را به "آستانه جنگ" برساند.

کیم با اشاره به اینکه پارلمان کره‌شمالی اخیرا قانونی در مورد استفاده خودکار از سلاح‌های هسته‌ای در هنگام وقوع حمله‌ای علیه کشورش را تصویب کرده است، تاکید کرد که پیونگ‌یانگ به دلیل خصومت آمریکا چاره‌ای جز اتخاذ چنین سیاستی ندارد.

نماینده کره‌شمالی استدلال کرد: ایالات متحده، جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره‌شمالی) را وادار کرد تا در مخالفت با دشمنی ایالات متحده، قانونی در مورد سیاست نیروهای هسته‌ای تصویب کند. ایالات متحده باید به وضوح درک کند که سیاست شنیع و خصمانه آن علیه جمهوری دموکراتیک خلق کره در ۳۰ سال گذشته واقعیت امروز را به وجود آورده است و باید از خود بپرسد و پاسخ دهد و در مورد اینکه چقدر می‌خواهد این وضعیت را در آینده ادامه ‌کند، فکر کند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا طی روزهای گذشته گفت که کره‌شمالی "به نقض آشکار تحریم‌های سازمان ملل ادامه می‌دهد."

ایالات متحده می‌گوید که کره‌شمالی در سال جاری میلادی بیش از ۳۰ موشک بالستیک شلیک کرده و تک تک آنها تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض کرده است. سئول و واشنگتن همچنین معتقدند که کره‌شمالی در حال آماده شدن برای انجام یک آزمایش هسته‌ای است که در صورت انجام، هفتمین آزمایش آن خواهد بود.

این دیپلمات کره‌شمالی اما گفت که پیونگ‌یانگ تمام قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد پیونگ‌یانگ را رد می‌کند و شورای امنیت را متهم می‌کند که توسط آمریکا و پیروانش کنترل می‌شود.

کیم سونگ افزود: شورای امنیت سازمان ملل متحد حتی یک کلمه هم در مورد بلندپروازی و خودسری، تشدید تسلیحاتی بی‌مهابا و جنایات جنگی ایالات متحده نمی‌گوید، بلکه فقط از (غیر قابل فهم) جمهوری‌ دموکراتیک خلق کره و تلاش‌های به‌حق آن برای تقویت توانایی‌های دفاعی ملی به صورت یک به یک می‌گوید.

او تاکید کرد: تا زمانی که استانداردهای دوگانه و بی‌انصافی و بلندپروازی و خودسری ایالات متحده از بین نرود، هر تصمیم یا قطعنامه‌ای که توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد اتخاذ شود، نه می‌تواند نیروی الزام‌آور معقولی داشته باشد و نه می‌تواند به تضمین صلح و امنیت جهانی کمک کند./ ایسنا


ت ت
کدخبر: 111903 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین