سوء قصد به جان پوتین؟ | آلمان توضیح داد

صدراعظم آلمان روز شنبه در جریان گفت‌وگویی با روزنامه دی ولت در رابطه با این مساله گفت که رسانه‌ها در تفسیرشان از گزارش‌های رسمی از برلین در مورد رایزنی‌هایش با روسیه بسیار غیر متراکم و بی‌پایه و اساس بوده‌اند.

سوء قصد به جان پوتین؟ | آلمان توضیح داد

به گزارش مُنیبان، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان روز شنبه در جریان گفت‌وگویی با روزنامه دی ولت در رابطه با این مساله گفت که رسانه‌ها در تفسیرشان از گزارش‌های رسمی از برلین در مورد رایزنی‌هایش با روسیه بسیار غیر متراکم و بی‌پایه و اساس بوده‌اند.

صدراعظم آلمان گفت: به دلایل خوب، من در مورد مذاکراتی که با رئیس‌جمهوری روسیه دارم، صحبت نمی‌کنم. اما چیزی که می‌توانم بگویم این است گزارش‌هایی که در مورد این تهدیدات ادعایی در طول این مذاکرات خواندم، نادرست هستند.

رهبران روسیه و آلمان آخرین بار در اواسط سپتامبر تلفنی صحبت کردند. به گفته برلین، شولتس در گفت‌وگوی ۹۰ دقیقه‌ای خود از پوتین خواست تا راه‌حلی دیپلماتیک برای درگیری در اوکراین براساس آتش‌بس و خروج کامل نیروهای روسیه پیدا کند. او همچنین "تاکید کرد که هرگونه گام دیگر روسیه در راستای الحاق اراضی بدون پاسخ نخواهد ماند و تحت هیچ شرایطی به رسمیت شناخته نخواهد شد."

به گفته کرملین، پوتین هم به شولتس درباره "گلوله‌باران بی‌وقفه شهرهای منطقه دونباس توسط اوکراین که منجر به کشته شدن غیرنظامیان و تخریب زیرساخت‌ها شده بود" گفت. رهبر روسیه این اقدام را "نقض فاحش قوانین بشردوستانه" توسط کی‌یف خواند.

چند هفته پس از رایزنی تلفنی پوتین و شولتس، رفراندوم‌هایی از طرف روسیه در خرسون، زاپوریژیا، دونتسک و لوهانسک برگزار شد و نهایتا در اوایل اکتبر، روسیه این اراضی را ضمیمه رسمی خاک این کشور اعلام کرد.

شولتس پیشتر هم به نشریه دویچلندفونک گفت که لحن گفت‌وگوی او با پوتین "همواره دوستانه است، حتی اگر ما دیدگاه‌های بسیار متفاوتی در موضوعی داشته باشیم." صدراعظم آلمان گفت: فکر می‌کنم اینکه ما مکالمه داشته باشیم، مهم است. اما نباید این توهم وجود داشته باشد که این تماس‌ها به نتایج فوری می‌رسند.

صدراعظم آلمان همچنین در گفت‌وگو با نشریه "ولت آم زونتاگ" گفت که درگیری میان روسیه و کی‌یف نباید به رویارویی مستقیم میان روسیه و ناتو بینجامد. او تاکید کرد: فکر نکنم چنین چیزی اتفاق بیفتد اما دست‌کم ما باید نسبت به این خطر هشیار باشیم. باید از هر اقدام بی‌ملاحظه‌ای در چنین وضعیت خطرناکی اجتناب کرد. این نباید به درگیری مستقیم روسیه و ناتو برسد.

شولتس همچنین بار دیگر حمایت خودش را از اوکراین اعلام کرد. آلمان بعد از ایالات متحده، دومین کشوری است که حمایت مالی و انسانی و همچنین تسلیحاتی در اختیار کی‌یف قرار می‌دهد. به گفته شولتس، برلین توپخانه و سلاح ضد هواپیما و همچنین سامانه‌های دفاع هوایی IRIS-T در اختیار کی‌یف می‌گذارد که حتی خود نیروهای مسلح آلمان آنها را در اختیار ندارند./ ایسنا


ت ت
کدخبر: 116728 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها