اظهارات مهم حزبالله درباره توافق با اسرائیل | نمیترسیم
عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: لبنان امروز محکمترین کشور در منطقه در مقابل نژادپرستترین و متجاوزترین و تندروترین دولت اسرائیلی است و این گواهی بر قدرت مقاومت است که لبنان را به قویترین حلقه در نزاع عربها و اسرائیل تبدیل کرد؛ برای همین ما از مواضع بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و پیروز انتخابات کنست (پارلمانی) درباره توافق ترسیم مرزهای دریایی نگران نیستیم.
به گزارش منیبان، نبیل قاووق، عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت: لبنان امروز محکمترین کشور در منطقه در مقابل نژادپرستترین و متجاوزترین و تندروترین دولت اسرائیلی است و این گواهی بر قدرت مقاومت است که لبنان را به قویترین حلقه در نزاع عربها و اسرائیل تبدیل کرد؛ برای همین ما از مواضع بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و پیروز انتخابات کنست (پارلمانی) درباره توافق ترسیم مرزهای دریایی نگران نیستیم.
وی گفت: ضمانت واقعی توافق ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائیل نه میانجی آمریکا است و نه دولت یائیر لاپید؛ بلکه قدرت و توانایی مقاومت است. با وجود مقاومت حق لبنان ضایع نخواهد شد. تا زمانی که مقاومتی قدرتمند و جسور پشت لبنان است نفت و گاز لبنان از دست نخواهد رفت.
قاووق گفت: کسانی که بر انتخاب رئیسجمهوری چالشی اصرار کردند لبنان را وارد باتلاقی کردند که نمیدانیم کی از آن خارج خواهیم شد. ما بر انتخاب رئیس جمهوری اصرار کردیم که به دنبال وحدت و نجات کشور باشد و نه دودستگی و تسویه حساب و کشاندن کشور به فتنه و آشوب. مداخلههای آشکاری از سوی عربستان صورت میگیرد که هدف آن تحریک کردن لبنانیها علیه یکدیگر و ممانعت از مذاکره است. آیا عربستان واقعا حق دارد در امور لبنان مداخله کند؟
وی تأکید کرد: هیچ کدام از طرفهای اصلی کشور تغییر توافق طائف را مطرح نکرد. از این مسئله برای سرپوش گذاشتن بر مداخلههای خارجی استفاده میشود که مانع مذاکرات میان لبنانیها و انتخاب یک رئیس جمهور توافقی میشود. ما به هیچ کشور خارجی اجازه قیمومیت بر لبنان یا مشخص کردن ویژگیهای رئیس جمهور را نمیدهیم. انتخاب رئیس جمهور باید صددرصد با توافق ملی باشد.
در اکتبر ۱۹۸۹، مقامات لبنانی توافق نامه طائف را در عربستان سعودی به منظور پایان جنگ داخلی ۱۵ ساله لبنان امضا کردند که به موجب آن بخشی از اختیارات ریاست جمهوری به هیئت دولت لبنان واگذار شد و مراکز قدرت در این کشور بین مسیحیان و مسلمانان تقسیم شد./ ایسنا