مقدمات خروج خانواده‌های عراقی از اردوگاه سوری فراهم شد

یک هیات رسمی عراقی از اردوگاه آوارگان و پناهجویان الهول در حومه حسکه سوریه که تحت کنترل دولت خودمختار کردها قرار داشته و در آن اعضای سابق گروه‌ تروریستی داعش و نزدیکان آنها نیز سکونت دارند، در راستای فراهم کردن مقدمات خروج تمامی خانواده‌های عراقی از این اردوگاه بازدید کرد.

مقدمات خروج خانواده‌های عراقی از اردوگاه سوری فراهم شد
پیشنهاد ویژه

به گزارش مُنیبان از سایت العربی الجدید، این هیات عراقی با هماهنگی فرماندهی ائتلاف ضد داعش وارد منطقه شده و با مدیریت اردوگاه الهول درباره خروج گروه جدیدی از پناهجویان عراقی از این اردوگاه توافق کرد.

این سایت اعلام کرد، هیات عراقی برای اطلاع از شرایط پناهجویان ساکن اردوگاه الهول و هماهنگی برای خارج کردن آنها از این اردوگاه بازدید کرده و در نهایت قرار شد خروج خانواده‌های سوری از این اردوگاه به مقصد رقه و دیرالزور تا پایان خروج خانواده‌های عراقی متوقف شوند.

اکتبر گذشته بیش از ۱۰۰ خانواده عراقی شامل ۴۸۷ نفر از جمله تعدادی خانواده‌های داعشی‌های سابق از اردوگاه الهول خارج شدند.

در ماه مه پیش از آن نیز در چارچوب توافق امضاء شده میان مدیریت اردوگاه الهول و دولت عراق در سال ۲۰۱۸ برای آزاد کردن ۵۰۰۰ خانواده عراقی، ۳۸۱ عراقی از ۹۵ خانواده از این اردوگاه آزاد شده و به عراق بازگردانده شدند.

در اردوگاه  الهول بیش از ۶۲ هزار تن سکونت دارند که از جمله آنها نزدیک به ۳۰ هزار عراقی و حدود ۲۲ هزار سوری هستند.

طبق گزارش عفو بین الملل، ده‌ها هزار کودک در اردوگاه الهول از آزادی‌های خود محروم بوده و زندگی‌شان در معرض خطر است، همچنین به دلیل اینکه دولت‌ها حاضر به بازگرداندن آنها نیستند، آینده آنها در این اردوگاه نامشخص است.

در گزارش عفو بین الملل در تاریخ ۳۰ نوامبر گذشته آمده است، کودکان ساکن اردوگاه الهول در طول دو سال گذشته غذای مناسب، آب سالم و خدمات اساسی همانند بهداشت و آموزش دریافت نکردند و دولت خودمختار کردها که کنترل اردوگاه را در دست دارد، بازداشت دختران ۱۲ ساله را آغاز کرده و کودکان دو ساله را از سرپرستانشان جدا می‌کند و علاوه بر این، خدمات بهداشتی را نیز برای آنها محدود کرده است.

دیانا سمعان، پژوهشگر امور سوریه در این منطقه اظهار کرد: ده‌ها هزار کودک سوری و عراقی و نیز کودکان سایر کشورها که تعدادشان بیش از ۶۰ تن است، با مشکلات فقر، شوک‌های روانی و خطر مرگ مرد مواجه هستند چرا که کشورهایشان مسئولیت آنها را برعهده نمی‌گیرند و نمی‌پذیرند آنها را به مکانی که امنیت و آرامش وجود دارد، بازگردانند.


ت ت
کدخبر: 56259 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها