مشاور عالی فرماندهی کل سپاه:
«حجاب» و «مسائل معیشتی» طرح دشمن برای ایران بود
مشاور عالی فرماندهی کل سپاه گفت: در شرایط درگیری نیروهای انتظامی با موضوع حفظ امنیت مراسم اربعین حسینی و بروز یک غفلت در روایت ماجرای یک صحنه حادثه، دشمن این روایت را به دست گرفت و روایت را به دروغ انجام داد و با فریب به تحریک احساسات مردم پرداخت.
به گزارش منیبان، حجت الاسلام «حسین طائب» سه شنبه سیزدهم دیماه در نشست بصیرتی نخبگان بسیج استان یزد که به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه فنی امام علی(علیه السلام) یزد برگزار شد، با بیان این که سردار شهید سلیمانی سهم ویژهای در شکلگیری جبهه مقاومت در منطقه داشت،گفت: امروز جمهوری اسلامی به واسطه شکل گیری این جبهه در حال قدرتمندتر شدن نسبت به گذشته است.
وی افزود: چیزی که امروز استکبار را نگران کرده، عبور جمهوری اسلامی از مرزهای ایران و تبدیل آن به یک منطق مقاومت اسلامی بلکه عبور آن از منطقه و تبدیل آن به یک منطق مقاومت مستضعفین جهان است. در مورد چرایی و چگونگی این فتنه دو نظریه وجود دارد یکی این که آمریکاییها یک حرکت آفندی علیه کشورمان به عنوان یک تهدید جدی داشته و دیگری این است که این عملیات در واقع پدافندی برای مهار پیشروی انقلاب اسلامی در منطقه و فرامنطقه بوده است که به استناد اسناد خود امریکاییها فرضیه دوم درست است.
طائب با بیان این که آمریکاییها، قانون امنیت ملی خود را که برای سال ۱۹۴۷ بود در سال ۲۰۰۰ میلادی تحت عنوان «استراتژی امنیت ملی آمریکا در قرن بیست و یکم» ارائه کردند و در آن سند، ربع اول قرن را برای آمریکا و جهان سرنوشتساز دانستند، افزود: آنها سال ۲۰۲۵ را سالی سرنوشتساز برای آمریکا میدانستند و معتقد بودند یا آمریکا تا این سال به رهبر جهان تبدیل میشود و جهان به دهکده ارتباطات تبدیل میشود و مرزها برداشته میشود و با یک دهکده و یک کدخدا به نام آمریکا روبرو خواهیم بود یا سرنوشت آمریکا به سرنوشت شوروی دچار خواهد شد.بعدها آمریکاییها علی رغم افزایش چالشها با کاهش فرصتها برای تحقق اهداف خود مواجه شدند لذا در قالب سند جدیدی تا سال ۲۰۳۰ یعنی ۸ سال آینده را برای خودشان و جهان سرنوشت ساز تعیین کردند.
مشاور عالی فرماندهی کل سپاه با بیان این که آمریکاییها در روند قدرتیابی انقلاب اسلامی میگویند که ایران در دهه پنجم انقلاب اسلامی به واسطه سه گزاره قدرت بیشتر مییابد؛ یکی در حوزه منطقهای، دیگری تبدیل شدن به بازیگر فرامنطقهای و سوم انسجام داخلی که این روند محاسبات آمریکایی را با چالش مواجه کرده به طوری که آمریکاییها از ایران به عنوان سومین تهدید خود یاد میکنند.
وی با بیان این که آمریکا علاوه بر چالش بین المللی وجود قدرتهای نوظهور جدید مانند چین و روسیه، با چالشهایی داخلی نیز مواجه است هرچند این چالشها از جمله در حوزه آب،غذا، بیماریهای فراگیر و انرژی سایر ملتها را نیز درگیر خود خواهد ساخت.
وی قدرتهایی مانند ایران را برای آمریکاییها به دلیل ارائه یک مدل حکمرانی جدید به دنیا تهدیدی برای دموکراسی غرب دانست و گفت: دموکراتهای آمریکا برای این چالشهای خود را برطرف کنند برای کنترل روسیه، چین و ایران هدفگذاری کردند و در مورد ایران تلاش داشتند با بازگشت دوباره خودشان به برجام در مدلی جدید اقدام به کنترل ایران کنند. آمریکاییها در توافق با اسرائیل درصدد بودند در جواب فعالیتهای خرابکارانه اسرائیلیها به عنوان پلیس بد، خودرا به عنوان پلیس خوب جا زده و با ایران مذاکره کند تا در انتخابات آینده مدعی شوند ایران را با برجام کنترل کردهاند.
وی سقوط زودهنگام دولت بنت و برگزاری چهار انتخابات تنها طی یکسال در اسرائیل را عامل برهم زننده این نقشه خواند و گفت: بنت پس از این که نتوانست پاسخ جامعه اسرائیل را بدهد در نامهای ۲۸ صفحهای به جمعیت خاموش اسرائیل، از آنها خواست تا به خیابانها بیایند و از او پشتیبانی کنند ولی در نهایت این کشور دوباره به دولت موقت رفت.
وی با بیان این که در همین راستا اسرائیلیها تلاش کردند تا آمریکاییها را متقاعد کنند که زیر میز مذاکرات بزنند و مذاکرات را تا بعد از انتخابات اسرائیل و آمریکا عقب بیاندازند، تصریح کرد: به منظور مشغول ساختن ایران مقرر شد تا طرحی راهبردی و کوتاه مدت برای مهار راهبردی انقلاب اسلامی در منطقه تدبیر شود و در این راستا تلاش کردند ضمن بیثباتی در کشورهای منطقه، قدرت جمهوری اسلامی ایران را با اغتشاش تضعیف کنند.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه با بیان این که طرح و برنامهریزی آنها برای ایجاد اغتشاش در ایران این بود که این برنامه را در دو موضوع «حجاب» و «مسائل معیشتی» عملیاتی کنند، گفت: متاسفانه در شرایط درگیری نیروهای انتظامی با موضوع حفظ امنیت مراسم اربعین حسینی و بروز یک غفلت در روایت ماجرای یک صحنه حادثه، دشمن این روایت را به دست گرفت و روایت را به دروغ انجام داد و با فریب به تحریک احساسات مردم پرداخت. دشمن ابتدا در جریان این فتنه مسائل را به حوزه قومی کشاند و به دبنال بازگشایی دانشگاهها طرح خود را در دانشگاهها انجام داد و سپس قرار بود ماجرا را به مدارس برسانند و حتی ان را تا بازداشتگاهها تسری بخشد اما آنها در نهایت در اجرای این نقشه شکست خوردند. آمریکاییها گبه شکست و اشتباه خود از ارزیابی فضای حاکم بر ایران اقرار دارند هرچند این پایان ماجرا نیست و تلاش خواهدن کرد آن را تا پایان انتخابات اسرائیل و آمریکا طول بدهند.
منبع: ایسنا