نماینده دلفان و سلسله در مجلس یازدهم:
شائبه مهندسی انتخابات در بعضی حوزهها مطرح است
نماینده دلفان و سلسله در مجلس یازدهم گفت: از همین الان شائبه مهندسی انتخابات در بعضی حوزهها مطرح است البته شائبه است و به یقین نرسیده ولی باعث میشود که مشارکت پایین بیاید.
به گزارش منیبان، در حالی که حدود چهار ماه تا شروع انتخابات مجلس دوازدهم باقی است مهمترین پرسش این است که با وضعیت موجود مجدداً شاهد کاهش مشارکت مردم خواهیم بود؟
در همین رابطه، یحیی ابراهیمی، نماینده دلفان و سلسله در مجلس یازدهم، به خبرنگار سیاسی منیبان گفت: شرایط اقتصادی مردم، نامساعد و وضعیت اشتغال به خصوص در مناطق محروم به عنوان یک چالش جدی بیداد میکند. از اینرو، در استان لرستان گاهی از زبان مسئولان ارشد آمارسازی انجام میشود ولی ما که در محیط هستیم این حس را نداریم که آمارها واقعی است. از طرفی در حوزه اقتصاد و معیشت مردم هم شعارهای دولت تحقق پیدا نکرد.
او افزود: مشکلاتی را که گفتم باعث شده مردم انگیزهای برای شرکت در انتخابات نداشته باشند. ما نمایندگان قوانینی در مجلس وضع کردیم ولی در حوزه نظارت ضعیف بودیم و دولت هم آنها را درست و حسابی اجرا نکرد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: مردم میگویند چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ خروجی این مجلس انقلابی چه سودی به حال مردم داشته است؟ چرا دولت هیچ چیز را اجرا نکرد؟ چرا مجلس با دولت برخورد نکرد؟ به باور من یک دست بودن مجموعههای حاکمیتی به ضرر مردم بود. در انتخابات آینده باید تنوع در افکار سیاسی را بین نمایندگان داشته باشیم تا جاهایی که لازم است نقد یا تشویقی صورت بگیرد که متاسفانه در این مجلس اتفاق نیفتاد.
ابراهیمی اظهار کرد: دغدغه رهبر معظم انقلاب این است که با توجه به شرایطی که در منطقه داریم و موضوع غزه نیز مطرح است همه کسانی که دغدغه ایران را دارند به پای صندوقها بیایند. قهر کردن با صندوقها هیچ سودی به حال مردم و نظام ندارد و باید با مشارکت و همدلی تلاش کرد ایرانی آباد داشت.
او افزود: با اینکه ما کمکاری کردیم و حق میدهیم که مردم گلهمند باشند باز هم خواهش داریم که پای صندوقها بیایند. البته رهبر معظم انقلاب و امام (ره) هم گفتهاند که دو فاکتور تخصص و تعهد هر دو مهم است. من میدانم که اگر کسی در حوزه تخصصی خودش بخواهد کار کند چه اتفاقات بزرگی برای حوزه انتخابیه و کل جامعهاش میافتد.
نماینده استان لرستان یادآور شد: متاسفانه در بعضی شهرستانها چینشهای هیات نظارت و اجرایی کاملاً یک طرفه است. از همین الان شائبه مهندسی انتخابات در بعضی حوزهها مطرح است البته شائبه است و به یقین نرسیده ولی باعث میشود که مشارکت پایین بیاید. حال اگر دغدغه رهبری را داریم و مسیر رهبری را طی میکنیم بایستی از هر شائبهای که باعث به وجود آمدن تقلب در هر حوزهای میشود جلوگیری و پیشگیری کنیم.
ابراهیمی گفت: جایی که هیاتهای اجرایی و نظارت یک دست چیدمان میشوند باید استانداران با فرمانداران و بخشداران برخورد کنند. حتی در حوزه من دو نفر از بخشداران خلاف کردند. دغدغه رهبری مشارکت حداکثری است و این یعنی با مردم صادق باشیم و دروغ نگوییم. اعتماد مردم فقط با صداقت جلب میشود.
او در پایان گفت: اگر مشکل اقتصادی داریم به مردم اعلام کنیم که وضعیت به این شکل است. مردم هم تحمل میکنند. مادامی که دروغ بگوییم بیاعتمادی در سطح جامعه به وجود میآید و جرم و جنایت و طلاق در جامعه زیاد میشود. از این رو، تنها راه بازگشت مردم این است که صادقانه با مردم صحبت و گفتوگو کنیم و کمبودها را به مردم بگوییم و خودمان را جای آنهابگذاریم.