بمباران شدید توپخانه‌ای و هوایی| آژیر خطر در غلاف به صدا درآمد

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند؛ نیروهای اشغالگر مراکز پلیس در نزدیکی میدان پاسپورت و دو خانه در محله الجینه را بمباران کردند.

بمباران شدید توپخانه‌ای و هوایی| آژیر خطر در غلاف به صدا درآمد

به گزارش منیبان، با گذشت بیش از یک ماه از آغاز جنگ در فلسطین اشغالی و آغاز بمباران شدید نوار غزه و ۱۱ روز پس از آغاز تهاجمات زمینی و اعلام اشغالگران مبنی بر گسترش عملیات زمینی خود در غزه، نیروهای رژیم صهیونیستی هنوز قادر به هجوم به مناطق شهری در بخش شمالی نوار غزه نیستند و در مجموع پس از دریافت ضربات شدید از سوی رزمندگان مقاومت در جبهه‌های مختلف نبرد در مرزهای تهاجمات خود در مناطق باز توقف کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر از چندین منطقه که قصد نفوذ با خودروهای زرهی و تانک را داشتند، به ویژه در شرق و جنوب محله زیتون، در حومه شمالی اردوگاه الشاطی و در شرق بیت حانون عقب نشینی کردند.

پس از اینکه اشغالگران در روزهای گذشته از پیشروی زمینی خود در حومه برخی مناطق شهری فیلمبرداری کردند، نتوانستند صحنه‌های دیگری را ظرف ۲۴ ساعت درباره یورش‌های جدید به محله‌های مسکونی بیت حانون، بیت لاهیا یا حومه شرقی و غربی غزه منتشر کنند. نیروهای اشغالگر برای استقرار خود در مناطق باز که در روزهای اول تهاجم زمینی تحت کنترل گرفتند، بازگشتند.

این مساله ادعای دنیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی را رد می‌کند که شامگاه دوشنبه گفت که نیروهای ارتش اشغالگر از چند ساعت گذشته در عمق شهر غزه برای تعمیق فشار بر این شهر دست به عملیات گسترده زده‌اند.

هاگاری مدعی شد، نیروهای صهیونیست در حال پیشروی در نوار غزه هستند. او افزود، ارتش به هر ساختار نظامی که توسط جنبش حماس ایجاد شود خواهد رسید.

اظهارات هاگاری پس از آن بیان شد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شامگاه دوشنبه، دیگر طرح‌های عملیاتی مربوط به شهر غزه و شمال آن را تایید کرده است.

شامگاه دوشنبه، اشغالگران اعلام کردند با وجود محدودیت‌های رسانه‌ای شدید و سانسور اعمال شده بر رسانه‌های اشغالگر درباره آمار تلفات نبرد، ۳۵ سرباز در نبردهای غزه کشته شده‌اند. ارتش تنها اعداد را به رسانه‌ها اعلام می‌کند.

ادامه تجاوزات به غزه

خبرنگار الجزیره گزارش داد که در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه‌ای در خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد، یک زن شهید و ۱۵ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که اجساد هشت شهید بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی که خانه‌ای را در منطقه معن در شرق خان یونس هدف قرار داد، به بیمارستان اروپایی منتقل شد.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که در حملات رژیم صهیونیستی که اطراف بیمارستان کمال عدوان و بیمارستان قدس در نوار غراه را هدف قرار داد، دو فلسطینی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

اوایل شب گذشته نیروهای اشغالگر حملاتی را به اطراف بیمارستان القدس در منطقه تل الهوا انجام دادند. جمعیت هلال احمر فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اطراف بیمارستان القدس، حدود ۵۰ متری درب ورودی بیمارستان را با دو موشک هدف قرار دادند.

خبرنگار الجزیره همچنین گزارش داد که در حملات اشغالگران به منازل مسکونی در شمال نوار غزه دو نفر شهید و تعدادی زخمی شدند. این خبرنگار اظهار داشت که حملات شدید اشغالگران منازل مسکونی و یک فروشگاه گیاهان دارویی را در مناطق مختلف نوار غزه هدف قرار دادند. تصاویر کار گروه‌های امدادی را نشان می‌دهند که اجساد شهدا را از زیر آوار منازل بیرون کشیده و مجروحان را به بیمارستان‌ها منتقل می‌کنند.

خبرنگار المیادین در ادامه گفت: اشغالگران حملات گسترده به جنوب و غرب غزه انجام دادند تا زمینه پوشش نیروهای در حال نفوذ را فراهم کنند. نیروهای مقاومت نیز در محور تل الهوا وارد درگیری شدید با اشغالگران شده‌اند.

در این راستا رسانه‌های فلسطینی همچنین جبهه شمال غرب غزه را داغ توصیف و اعلام کردند که درگیری‌های شدیدی بین مقاومت و نیروهای اشغالگر در شمال غرب شهر غزه درگرفت. رسانه‌های فلسطینی در عین حال می‌گویند که حملات توپخانه‌ای اشغالگران مناطق السودانیه در شمال غرب شهر غزه را هدف قرار داد، در حالی که هواپیماهای اشغالگر امتداد خیابان الرشید مقابل منطقه تل الهوا در غرب غزه را بمباران شدید کردند.

خبرنگار المیادین همچنین گزارش داد، محور شمال غرب غزه به ویژه النصیرات و الزوایده شاهد درگیری‌های شدید بین مقاومت و نیروهای اشغالگر است.

به گفته این خبرنگار، صهیونیست‌ها دو موشک شلیک کردند و مرکز پلیس القراره را هدف قرار دادند و اخباری از تعدادی زخمی در مدرسه‌ مجاور مرکز پلیس منتشر شده‌ است. در این منطقه منزل خانواده نوفل بمباران شد.

رسانه‌های عبری نیز مدعی هستند، ارتش اشغالگر در نزدیکی بیمارستان الشفا حضور دارد و بر هزاران غیرنظامی فشار می‌آورد آنجا را تخلیه کنند.

خبرگزاری شهاب نیز گزارش داد، قایق‌های اشغالگران اردوگاه الشاطی و اطراف منطقه بندر غربی شهر غزه را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند. اشغالگران همچنین منزل خانواده عبد العال در اطراف مسجد مجمع اسلامی در محله الصبره را بمباران کردند.

همچنین ۱۴ شهروند در حملات اشغالگران که چندین نقطه را در شهر رفح در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند، شهید شدند. خبرنگار المیادین می‌گوید، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک خانه در نزدیکی مراکز تجاری در رفح را بمباران کردند.

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که نیروهای اشغالگر مراکز پلیس در نزدیکی میدان پاسپورت و دو خانه در محله الجینه را بمباران کردند.

ارتش اشغالگر اعلام کرد که آژیرهای خطر در غلاف غزه به صدا درآمد.

پنتاگون: هزاران غیرنظامی در غزه کشته شده‌اند

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اذعان کرد که تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی در نتیجه بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی که از هفت اکتبر آغاز شد، کشته شده‌اند.

به نقل از روزنامه عبری «جروزالم پست»، پت رایدر، سخنگوی پنتاگون دوشنبه در اظهاراتی به خبرنگاران بدون اشاره به تعدادی مشخص گفت که «هزاران غیرنظامی در جریان جنگ در نوار غزه کشته شده‌اند».

رسانه‌های عبری نیز از شلیک ۸۵۰۰ موشک به اراضی اشغالی از آغاز جنگ خبر دادند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه آمریکایی ای بی سی نیوز وقتی از او پرسیده شد پس از پایان جنگ چه کسی باید غزه را اداره کند؟ با اشاره به حمله بزرگ مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی در هفت اکتبر گفت: من معتقدم که اسرائیل مسؤولیت امنیتی همه جانبه این باریکه را برای مدت نامعلومی بر عهده خواهد داشت، زیرا ما دیدیم که وقتی این مسؤولیت امنیتی را برعهده نگیریم چه اتفاقی می‌افتد.

نتانیاهو گفت: تل‌آویو آنچه را او «مکث‌های تاکتیکی کوچک» در جنگ غزه برای تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه یا اجازه خروج اسیران تحت بازداشت جنبش مقاومت اسلامی (حماس) خواند، در نظر خواهد گرفت.

افزایش درخواست‌های بین‌المللی برای دستیابی به آتش‌بس در غزه

نماینده چین در شورای امنیت تاکید کرد که آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک بحران انسانی است و نماینده فرانسه خواستار یک آتش‌بس انسانی فوری و پایدار شد.

ژانگ جون، نماینده چین در شورای امنیت سازمان ملل متحد، با تایید اظهارات قبلی دبیرکل سازمان ملل درباره اینکه گفته بود «غزه به قبرستان کودکان تبدیل شده است.» اظهار داشت: «رویدادهایی که در غزه رخ می‌دهند، مانند آنچه در جبالیا رخ داد، یک بحران انسانی بزرگ است.»

ژانگ جون از شورای امنیت خواست تا قطعنامه قاطعانه‌ای را تصویب کند که به وضعیت انسانی در نوار غزه می‌پردازد و آن را ضروری دانست.

نماینده چین در شورای امنیت بر ضرورت آتش‌بس فوری برای اهداف بشردوستانه تاکید کرد و همچنین خواستار تسهیل در ارسال بدون مانع کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه از جمله غذا، آب، دارو و سوخت در سطح کافی شد.

نیکلاس دی ریویر، نماینده فرانسه در سازمان ملل متحد نیز خواستار آتش‌بس فوری و پایدار بشردوستانه در نوار غزه شد و دسترسی ایمن به کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه شد.

گوترش: کابوس غزه فرای یک بحران انسانی است

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره خاورمیانه افزود: عملیات زمینی و بمباران مستمر ارتش اسرائیل به غیرنظامیان، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های پناهندگان، مساجد، کلیساها و اماکن سازمان ملل از جمله پناهگاه‌ها ادامه دارد و هیچ‌ جا امن نیست.

به گفته وی، بحران انسانی در نوار غزه به یک «بحران بشریت» تبدیل شده است. کابوس غزه بیش از یک بحران انسانی، بلکه یک بحران برای بشریت است.

همچنین مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری در پلتفرم «X» نوشت: طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، ۱۰ هزار نفر از هفت اکتبر تاکنون کشته شده‌اند و ۱۰ هزار کشته در یک ماه ما را با یک چالش بشریت روبرو می‌کند.

منبع: ایسنا


ت ت
کدخبر: 185645 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها