امام جمعه تهران: زن در غرب جنس درجه دو است!
علی اکبری، امام جمعه تهران: جاهلیت مدرن غربی امروز هویت زنان را زنده به گور میکند، گاهی با پرچم فمینیست و بر حسب ظاهر پیگیری حقوق زنان را مطرح میکنند در حالی که ذات فمینیست چیزی جز مردسالاری نیست و توصیه به زنان برای عبور از هویت خلقتی خودشان است.
به گزارش منیبان به نقل از برترین ها، حاج علی اکبری با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) به محضر رهبر انقلاب و عموم مردم ادامه داد: درخشش یاد حضرت زهرا (س) بر دلهای مؤمنین چه به مناسبت شهادت و چه به مناسبت ولادت هم پاک کننده و هم امیدبخش است و هم بصیرت آفرین است، حقیقتاً نعمت بسیار بسیار بزرگی است، یادآور رسالتهای بزرگ است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گفت: ما با انقلاب اسلامی زندگی تازهای را در سایهسار حضرت مادر سلام الله علیها آغاز کردیم و به همین مناسبت نگاهها متوجه یک موضوع بسیار حیاتی، جدی و سرنوشت ساز در همه زمانها شد و آن موضوع زن است که وقتی نامش برده میشود، خانواده، مادر و همسر به یاد میآید و چه حلاوتی در این واژهها است.
وی افزود: هویت، تربیت، محبت، ایثار، وفا، معنویت، حیا، عفاف، مجاهدت و وفاداری همه مفاهیم بلندی است که پیرامون شخصیت زن شکل میگیرد.
حجتالاسلام حاج علی اکبری افزود: جاهلیت مدرن غربی امروز هویت زنان را زنده به گور میکند، گاهی با پرچم فمینیست و بر حسب ظاهر پیگیری حقوق زنان را مطرح میکنند در حالی که ذات فمینیست چیزی جز مردسالاری نیست و توصیه به زنان برای عبور از هویت خلقتی خودشان است. همچنین در نگاه لیبرالیستی به زنان در جریان سرمایهداری با برجستهسازی ویژگی جنسیتی زنان، بردهداری و استثمار نوینی را شکل دادند که از زن یک موجود درجه ۲ میسازد، نگاهی که یا او را برای به دست آوردن ثروت یا طعمهای برای لذتجویی و کامجویی میداند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: به این ترتیب آن سلول اصلی حیات بشری یعنی خانواده در معرض فساد، بیماری و خطر قرار میگیرد و با برداشتن حیا و عفت در محیط زیست بانوان، عملاً جنگ علیه خانواده را آغاز کردند و چه به روز بشریت آوردند؛ این فهرست طولانی جنایت جاهلیت مدرن غربی علیه زنان یعنی علیه کل بشریت است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران در پرتو معارف فاطمی و هدایت فاطمی با تکیه بر میراث وحیانی و بهرهبرداری از درسهای معلم اول انقلاب اسلامی یعنی امام راحل بزرگترین خدمت را در احیای هویت زن معاصر ایرانی و بعد هم زنان جهان انجام داد. در این نگاه، زن هویت اساسی و خلقیاتش کاملاً صیانت میشود. هویت زنانه او به رسمیت شناخته میشود، یعنی نقش مادری و همسری اصالت پیدا میکند و پیش از اینها نقش دختری اصالت پیدا میکند