سریع القلم:
مادامی که روابط خارجی ما با دنیا نرمال نیست نمیتوانیم هیچ تحرک اقتصادی داشته باشیم
به گفته محمود سریع القلم برخلاف تصور ایرانیها سطح بالایی از زندگی در کشورهای عرب خلیج فارس دیجیتالی شده و این کشورها حتی در این زمینه از اروپا و آمریکا هم فراتر رفتند در این شرایط اگر نگرش ایران نسبت به دیجیتالی شدن تغییر نکند شکاف زیادی در ۲۰ سال آینده با این کشورها خواهد داشت. همچنین مادامی که روابط خارجی ما با دنیا نرمال نیست نمیتوانیم هیچ تحرک اقتصادی داشته باشیم.

به گزارش منیبان؛ به گفته محمود سریع القلم برخلاف تصور ایرانیها سطح بالایی از زندگی در کشورهای عرب خلیج فارس دیجیتالی شده و این کشورها حتی در این زمینه از اروپا و آمریکا هم فراتر رفتند در این شرایط اگر نگرش ایران نسبت به دیجیتالی شدن تغییر نکند شکاف زیادی در ۲۰ سال آینده با این کشورها خواهد داشت. همچنین مادامی که روابط خارجی ما با دنیا نرمال نیست نمیتوانیم هیچ تحرک اقتصادی داشته باشیم.
وی افزود: روح و روان ایرانی با موضوع توسعه یافتگی مشکل دارد، ایرانی ها علاقه شدیدی برای کنترل کردن یکدیگر دارند و این حتی در بنگاه های خصوصی هم مشهود است. در حالی که حتی در هند و چین هم امروز این مدل مدیریتی دیگر عوض شده و این کنترل کنندگی مانع بزرگی بر سر توسعه یافتگی است. این کنترل شدگی در نهاد خانواده شروع می شود و در ادامه در دولت و حکومت ادامه پیدا میکند و در نهاد آموزشی هم هست.
سریع القلم تصریح کرد: دولت در نظام بین الملل فعلی صرفا یک تسهیلگر است نه مالک، صحبت من در مورد آمریکا و اروپا و ژاپن نیست من از آفریقای جنوبی، هند، برزیل، چین، مکزیک و ویتنام صحبت میکنم، در این کشورها دولت تسهیلگر نهاد خصوصی و جامعه است و مبنای حکمرانی به بنگاهها واگذار شده و به آنها مسئولیت و اختیار داده شده است و بنگاهها مبنای کار خود را به کارکنان تفویض کردند و برای کسب رضایت و استعدادهای آنها تلاش میکنند. اگر روسیه در اقتصاد جهانی عقب مانده به دلیل این است که بنگاه ندارد اما چینیها با اینکه در سیاست بسته هستند بنگاههای قابل اتکا و قابل ارائه در سطح جهانی دارند.