حمله سایبری به این بخش مهم از دولت آمریکا+جزییات
درپی حملات سایبری به دو زیرساخت مهم طی هفته های اخیر در آمریکا، موج حملات سایبری آنچنان این کشوررا فراگرفته که وزیر انرژی آمریکا اذعان داشت بخش انرژی هدف هزاران حمله سایبری قرار دارد و هکرها توانایی از کار انداختن بخشهای مختلف انرژی در این کشور را دارند.
به گزارش منیبان، تارنمای خبری واشنگتن اگزماینر دراین باره گزارش داد: «جنیفر گرن هولم» (Jennifer Granholm) وزیر انرژی دولت بایدن اذعان داشت که بخش انرژی در شهرها آمریکا هر لحظه با خطر هدف «حملات فلج» کننده سایبری مواجه اند.
هکرها توانایی از کارانداختن بخش انرژی آمریکا را دارند
واشنگتن اگزماینر در ادامه نوشت: وزیر انرژی آمریکا هشدار داد که هکرها و دشمنان از توانایی حملات سایبری در از کار انداختن بخش های مختلف انرژی دراین کشور را دارند.
این رسانه آمریکایی افزود: وزیر انرژی آمریکا هشدار داد که متخاصمان آمریکا توانایی دست کاری کردن در سیستم های و بخش های انرژی آمریکا را داشته و حتی هم اکنون که ما در حال صحبت کردن هستیم هزاران حمله سایبری به بخش های مختلف انرژی در آمریکا در حال رخ دادن است.
شرکت های قربانی، از باج دهی به هکرها خودداری کنند
واشنگتن اگزماینر نوشت: درحالی که گرن هولم، اشاره ای به ماجرای شرکت خط لوله «کلونیال پایپ لاین» بزرگترین انتقال دهنده سوخت در آمریکا، نکرد، اما از شرکت های انرژی در این کشور خواست تا در صورتی که قربانی چنین حملاتی شدند، در برابر باج دهی به هکرها مقاومت کرده و از این کار اجتناب ورزند، چراکه این امر موجب اشتیاق بیشتر در انجام چنین حملات باج خواهانه سایبری خواهد شد.
این تارنمای خبری آمریکایی افزود: کلونیال پایپ لاین که به علت حمله سایبری خط لوله خود را تعطیل کرد، ناگزیر به پرداخت باج خواهی به مبلغ ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار شد.
وزیر انرژی آمریکا خواستار ارائه قانونی در این باره از سوی کنگره و رئیس جمهوری آمریکا شد.
درحالی وزیر انرژی آمریکا نسبت به توانایی هکرها در از کار انداختن بخش های مختلف انرژی دراین کشور داد که شبکه خبری سی ان ان ۱۵ خردادماه دریک گزارش عنوان کرد؛ «آمریکا با همه گیری حملات سایبری باج افزاری مواجه است و شمار این حمله ها طی یکسال گذشته به بیش از هزاران مورد رسیده است».
۱۵ هزار حمله سایبری علیه زیرساخت ها و درماندگی کاخ سفید
این رسانه خبری آمریکا در ادامه گزارش نوشت: در سال گذشته میلادی بنابر تخمین کارشناسان، حداقل ۱۵ هزار حمله سایبری باج افزاری علیه زیرساخت های آمریکا رخ داده است.
سی ان ان ادامه داد: کاخ سفید از شرکت های آمریکایی خواسته است که تا پیش از آنکه آنها قربانی چنین حملات سایبری شوند، موارد امنیتی شبکه ای را خود اعمال کنند چون دولت فدرال به تنهایی قادر به انجام این کار نیست.
آشفتگی در آمریکا؟
این شبکه خبری آمریکایی افزود: حملا سایبری باج افزاری اخیر به خط لوله انتقال نفت «کلونیال پایپ لاین» ۱۷ اردیبهشت ماه – و شرکت آمریکایی «جی. بی. اس»، بزرگترین تامین کننده گوشت در جهان – ۱۰ خردادماه- باعث کاهش سوخت و بسته شدن کارخانه های تولید گوشت دراین کشور شد.
آمریکا با خطر ناامنی فناوری مواجه است
این شبکه خبری با اشاره به اینکه هم اکنون مراکز و اماکنی همچون بیمارستان ها، خطوط انتقال نفت، شرکت های تولیدکننده فراورده های غذایی، خطوط راه آهن و به تازگی سیستم های ناوبری دریایی در آمریکا مورد حملات سایبری قرار گرفته اند آن را یک ناامنی در زمینه فن آوری در این کشور عنوان کرد.
«مایکل لیتر» (Michael Leiter) مدیر سابق «مرکز مقابله با تروریسم ملی» به این شبکه خبری گفت: آمریکا هم اکنون با خطر بالقوه رشد اقتصادی، زیرساخت و نا امنی فن آوری مواجه است.
مبلغ باج خواهی سایبری ۳۰۰ درصد افزایش یافته است
سی ان ان درادامه گزارش داد: مبالغ باج خواهی در چنین حملات سایبری بطرز چشم گیری افزایش یافته بطوریکه وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده مبالغ باج افزاری در سال ۲۰۲۰ میلادی ۳۰۰ درصد رشد نشان داد.
وضعیت حملات سایبری در سال ۲۰۱۸ قرمز اعلام شد
این رسانه خبری آمریکایی می افزاید: روند حملات سایبری در دولت قبل از بایدن شدت یافت بطوریکه در جولای ۲۰۱۸ میلادی (تیرماه ۱۳۹۷) «دن کوتس» (Dan Coats) رئیس وقت «امنیت ملی» آمریکا در یک کنفرانس خبری به صراحت گفت: سامانه ها و فن آوری های دیجیتال تحت حملات سایبری قرار دارند و وضعیت این حملات را «قرمز» اعلام می کنم.
آمریکا طی مدت کمتراز یک ماه با حمله سایبری باج خواهانه ۱۷ اردیبهشت ماه به خط لوله نفت «کلونیال پایپ لاین» آمریکا به طول پنج هزار و ۵۰۰ مایل یعنی بیش از هشت هزار و ۸۰۰ کیلومتر رگ حیاتی این کشور و همچنین حمله سازماندهی شده به شرکت آمریکایی «جی. بی. اس»، بزرگترین تامین کننده گوشت در جهان در ۱۰ خرداد روبرو شد و انگشت اتهام را به سوی روسیه نشانه رفت.
**۱۳۰۲**