فعال سیاسی اصلاح طلب:
گروههای فشار دوست ندارند کسی جز اصولگرایان تندرو روی کار بیاید
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: برخلاف نظر برخی افراد که معتقدند اعضای گروههای فشار گروههای خودجوش هستند بنده معتقدم که اتفاقاً اقدامات این جریان سیاسی تندورو کاملاً هدایت شده است چون وقتی شرایط اقتصادی در دولت رئیسی به شدت خراب بود و با وجود مشکلات جدی در دولت گذشته هیچ کدام از این تجمعات وجود نداشت و هیچ کسی در واقع اینگونه یقه نمیدرید.
علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی منیبان، درباره برگزاری تجمعات غیرقانونی و توهین این افراد به رئیس جمهور گفت: در طول سالهای گذشته همیشه وقتی یک رئیس جمهور و یک دولت غیر اصولگرا روی کار آمده است گروههای فشار فعال شدند و این مسئله در کشور ما سابقه دارد. در دولت خاتمی و همچنین در دولت روحانی هم این فشارها بعضا تا حد گرفتن سفارتخانه کشورهای دیگر هم پیش رفته است.
او افزود: به طور طبیعی اعضای گروههای فشار طبق یک سنت دیرینه دوست ندارند که دولت غیر اصولگرا یا غیر منتسب به جریان تند اصول گرایی موفق شود. نکتهای که وجود دارد این است که در این دوره خیلی زود فعالیت خود را شروع کرده و هنوز چهار ماه از استقرار و شروع به کار دولت نمیگذرد و دولت هنوز بسیاری از پستهای سطح بالای خود را تعیین نکرده است که گروههای فشار انتقادات خود را از پزشکیان و سایر مسئولان دولت آغاز کردهاند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: برخلاف نظر برخی افراد که معتقدند اعضای گروههای فشار گروههای خودجوش هستند بنده معتقدم که اتفاقاً اقدامات این جریان سیاسی تندرو کاملاً هدایت شده است چون وقتی شرایط اقتصادی در دولت رئیسی به شدت خراب بود و با وجود مشکلات جدی در دولت گذشته هیچ کدام از این تجمعات وجود نداشت و هیچ کسی اینگونه یقه نمیدرید.
تاجرنیا یادآور شد: علیرغم اینکه پزشکیان و مجموعه دولتش با همراهی و حمایتهای رهبری به دنبال ایجاد یک فضای تفاهم و رفاه در کشور هستند گروههای فشار با این نوع رفتارها، به ناامن شدن فضای کشور و ایجاد بیاعتمادی دامن میزنند و نه تنها برای خود دولت مشکلاتی را ایجاد میکنند بلکه عملاً باعث میشوند که فضای تفاهم، وفاق و گفتگویی که امروز بین جریانهای مختلف سیاسی کشور شکل گرفته است، به نوعی رنگ ببازد.
او تاکید کرد: مسلم است رویکرد دولت در مواجهه با این مسائل یک رویکرد مدارا محور است. طبیعی است این نگاه و روحیه همیشگی و مانا نبوده و عقلای جناح اصولگرا و مجموعههایی که منتقد دولت فعلی هستند باید تلاش کنند و اجازه بدهند که در این فرصت مناسب که دست دولت است، اقدامات لازم برای رفع مشکلات کشور و مردم صورت پذیرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد: ما معتقدیم که وزارت کشور باید مجوز برگزاری تجمعات را به همه جریانهای سیاسی بدهد و طبیعتا وزارت کشور موظف است که موضوع تامین امنیت را برای همه گروهها محقق کند. باید دید آیا طرفداران دولت اجازه دارند برای حمایت از رفع فیلترینگ تجمع و در نقد سایر نهادها و دیگر قوا تجمع کنند.
تاجرنیا اضافه کرد: متاسفانه ما شاهد هستیم که در طی سالیان گذشته رویکرد حمایت از تجمعات صرفاً متوجه جریاناتی است که خارج از دولت هم پایگاههای جدی دارند. پس معتقدیم که اگر وزارت کشور میخواهد تبلور فضای باز سیاسی باشد باید این امکان را برای همه جریانها فراهم کند. در طی همین چند ماه گذشته از طرف چند جریان نزدیک به اصلاح طلبان درخواست تجمع قانونی مطرح شده بود که متاسفانه این متقاضیان، با عدم همراهی و صدور مجوز وزارت کشور روبرو شدند.
او تصریح کرد: یکی از شعارهای مهم پزشکیان عدالت و انصاف بوده و عدالت حکم میکند که همه جریانات سیاسی برای بیان دیدگاههایشان بتوانند به صورت مساوی از امکان برگزاری تجمع و اظهارنظر برخوردار باشند و بعد از آن هم از حمایتهای لازم برای نقد برخوردار باشند.
این فعال اصلاحطلب یادآور شد: انصاف حکم میکند همانطور که دولت به منتقدین اجازه تجمع میدهد، حداقل این فضا برای طرفداران دولت هم فراهم شود.
تاجرنیا در ادامه تاکید کرد: در تجمعاتی چون تجمع برای مخالفت با رفع فیلترینگ و ... تعداد کمی از اعضای گروههای فشار حضور داشتند و من فکر میکنم که تعداد کم این افراد به این دلیل است که عقلای جریان اصولگرایی و مردم عزیزمان متوجه خیلی چیزها شدهاند و بعد هم تجمعات عمدتاً با هدف تخریب دولت و کارشکنی در امور دولت شکل میگیرد و خود این اعضا هم میدانند که در کلان از مجموعه دولت حمایت میشود.
او در پایان یادآور شد: خیلی از افرادی که ممکن است منتقد دولت باشند به دلیل اینکه معتقدند هنوز قضاوت در مورد عملکرد دولت جدید زود است در چنین تجمعاتی حضور پیدا نمیکنند و تنها عده قلیلی حضور دارند و اگر پوششی برای این کار انجام میدهند برای این است که اهداف خودشان را دنبال کنند.