استقبال آمریکا از تصویب تحریمهای جدید اروپا!
آمریکا که همواره برای پیشبرد سیاست های خود در عرصه بین المللی از ابزار تحریم علیه کشورهای غیرهمسو بهره می برد، از تصویب چارچوبی قانونی در اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم ها علیه لبنان استقبال کرد.
به گزارش منیبان؛ جانت یلن وزیر خزانه داری و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی از این اقدام اتحادیه اروپا استقبال کردند و مدعی شدند هدف از تحریم ها، ایجاد تغییرات در رفتار و تسهیل پاسخگویی رهبران این کشور است.
مقامات آمریکایی با استقبال از اقدام اتحادیه اروپا تصریح کردند از استفاده اتحادیه اروپا از این ابزار قدرتمند برای ارتقای پاسخگویی در مقیاس جهانی استقبال می کنیم .
این دو مقام آمریکایی تاکید کردند، واشنگتن مشتاق همکاری های آینده با اتحادیه اروپاست.
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در حساب توییتر خود نیز با استقبال از تحریمهای جدید اتحادیه اروپا که به بهانه افزایش پاسخگویی مسئولان و اجرای اصلاحات در لبنان اعمال شده، مدعی حمایت آمریکا از تلاشهای مردم لبنان و اتحادیه اروپا برای پیشبرد اصلاحات در این کشور شد.
اتحادیه اروپا روز جمعه از تصویب یک چارچوب قانونی مشخص برای اعمال تحریمهای هدفمند علیه لبنان خبر داد و مدعی شد که از این طریق خواهان آن است زمینه تشکیل هر چه سریعتر دولت در این کشور را فراهم کند.
اتحادیه اروپا مدعی شده است این چارچوب امکان اعمال تحریم علیه افراد و نهادهایی را که به تضعیف دموکراسی و حاکمیت قانون در لبنان کمک کردهاند، فراهم خواهد کرد.
پیش از این، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از "نجیب میقاتی" مامور تشکیل کابینه جدید لبنان خواست به سرعت دولت جدید را تشکیل دهد و گفت واشنگتن درخواست خود برای تشکیل دولتی پایبند به اجرای اصلاحات اساسی را تکرار میکند.
به گزارش ایرنا، نجیب میقاتی در پی کناره گیری سعد حریری مامور تشکیل کابینه لبنان شده که بیشترین آرای نمایندگان مجلس لبنان را برای تشکیل کابینه به دست آورده است.
میقاتی سیاستمدار و بازرگان ۶۷ ساله لبنانی است که در سالهای گذشته از جمله از ۱۳ ژانویه ۲۰۱۱ تا ۱۵ فوریه ۲۰۱۴ نیز سمت نخست وزیری لبنان را برعهده داشته است. او پس از دیدار با "میشل عون" رییس جمهور این کشور گفت کابینه را به زودی تشکیل خواهد شد.پیش از میقاتی، سعد حریری مامور به تشکیل کابینه لبنان شده بود اما پس از هفت ماه، ۲۴ تیر امسال از این مسئولیت کناره گیری کرد. سایه نفوذ و مداخله دولتهای خارجی بر او و تصمیم گیریهایش و همچنین اختلافات در روند سیاسی این کشور، با وجود آن که لبنان با بحران مالی و در بدترین وضعیت اقتصادی طی دهههای گذشته قرار دارد، مانع از تشکیل دولت توسط او شد.