توصیه جدی «سیدحسن نصرالله» به کشورهای اسلامی+ جزییات

دبیر کل حزب الله لبنان خواستار ایجاد یک کمیته از سوی کشورهای اسلامی شد تا اعضای این کمیته در دیدارهای حضوری تجارب کنفرانس بین المللی وحدت را به اشتراک بگذارند.

توصیه جدی «سیدحسن نصرالله» به کشورهای اسلامی+ جزییات
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، سید حسن نصرالله عصر سه شنبه در نخستین روز از برگزاری سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی گفت: نتیجه این کنفرانس ایجاد یک کمیته ای باشد که در آن از همه کشورهای اسلامی وجود داشته باشد و دیدارهای حضوری در تهران یا کشورهای دیگر داشته باشند و تجربه های خود را به اشتراک بگذاریم و اهداف کنفرانس بعدی را مدیریت کنیم. 

وی که به صورت ویدیوی ضبط شده در این کنفرانس سخن می گفت، افزود: این مسئولیت بر دوش رهبران، سیاستمداران و مجاهدان جهان اسلام است. وقتی چنین کنفرانسی برگزار می شود در واقع اندیشه های مختلف در آن مطرح می شود و تجربه های گذشته را می توان دید. 

 

ایجاد یک پایگاه منسجم و محکم میان اهل تسنن و شیعه

نصرالله اضافه کرد: کنفرانس هایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد. از ۱۰ سال گذشته تاکنون در جهان اسلام و همچنین در جهان عرب شاهد فتنه بزرگی بودیم و با شرایط خاصی دست و پنجه نرم کردیم به گونه ای که روزها و سال های سختی را با فتنه های هولناک گذراندیم به گونه ای که برای اولین بار احساس کردیم جهان اسلام و ملت های اسلامی و روابط بین مسلمانان به آیه پرتگاه کشیده شده است.

وی ادامه داد: در این سالها به ویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش هایی برای همگرایی بین مسلمانان صورت گرفت و این تلاش ها سالیان سال ادامه پیدا کرد و باعث شد تا قدرت و توان گرایی بین مسلمانان افزایش یابد.

دبیر کل حزب الله افزود: با کنفرانس هایی که برگزار شد و موسساتی که ایجاد شد توانستیم یک پایگاه منسجم و محکم را به ویژه میام اهل تسنن و شیعه ایجاد کنیم.

 

 عبور از مشکلات دستاورد کنفرانس وحدت بود

وی با اشاره به دستاوردهای کنفرانس وحدت گفت: بیشتر اتفاقات دهه گذشته باعث ایجاد این دستاورد شد و برگزاری این کنفرانس ها سبب شد تا بتوانیم این دوران سخت را به خوبی طی کنیم.

وی افزود: امروز توانستیم از این مرحله عبور کنیم و ممکن بود شاهد جنگ داخلی در لبنان باشیم ولی با هوشیاری و بصیرت مردم، علما و نخبگان و با خون شهیدان توانستیم از این مرحله عبور کنیم. البته توطئه و خطر همچنان پابرجاست.

 

سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در یک نگاه

مباحث سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در هشت محور جنگ و صلح عادلانه، اخوت اسلامی و مبارزه با تروریسم، آزاد اندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تکفیری و افراطی گری، همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنش ها و منازعات، احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمت شکنی و توهین، تبیین امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی، فلسطین و مقاومت اسلامی و بزرگداشت مرحوم آیت الله محمدعلی تسخیری مطرح می شود.

هدف از برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در بین مسلمانان، همفکری علماء و دانشمندان جهت تقریب دیدگاه‌های علمی و فرهنگی آنان و نیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت دستیابی به وحدت اسلامی و تشکیل امت واحده در جهان اسلام و حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه‌ کارهای مناسب در این خصوص است.

در این کنفرانس ۵۱۴ سخنرانی برگزار می شود که ۲۳۰ سخنرانی با حضور ۵۲ مهمان از ۱۶ کشور به صورت حضوری و ۱۸۰ سخنران از شخصیت های فرهنگی و سیاسی داخل کشور خواهد بود. همچنین۳۶۰ سخنرانی به صورت وبیناری است که شامل ۱۸۰ سخنرانی خارجی و بین المللی و ۱۸۰ سخنرانی ایرانی است. این سخنرانی ها از کانال های یک و دوی کنفرانس وحدت پخش می‌شوند.

بسیاری از این برنامه ها با همکاری وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایندگان مقام معظم رهبری در کشورها و ستاد کنفرانس ضبط شده که در کنفرانس پخش خواهد شد. ۲۴ نشست وبیناری نیز برگزار می شود که هر نشست با حضور ۱۵ سخنران از شخصیت های جهان اسلام خواهد بود که مجموعه افراد خارجی از ۳۹ کشور جهان است و برنامه سخنرانی ها به صورت زنده در فضای مجازی و در سایت مجمع تقریب مذاهب اسلامی پخش می شود.

۱۷ نفر از شخصیت های برجسته نیز به صورت حضوری در چهار جلسه سخنرانی خواهند کرد و این مراسم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار می شود. همچنین ۵۰ مقاله علمی که به دبیرخانه کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی، رسیده، در این کنفرانس مطرح می شود.

کنفرانس سی و پنجم دارای دو بخش علمی و اجرایی است که در بخش اجرایی کارگروه های محتوا و اطلاعات ملی، محتوا و اطلاعات بین المللی، تدوین و تولید و کارگروه رسانه و تبلیغات فعالیت می کنند. 

برگزارکنندگان کنفرانس امسال سعی کرده اند اندیشمندانی از تمام مناطق جغرافیایی مانند آمریکای جنوبی، آفریقا، جنوب شرق آسیا، آسیای میانه و قفقاز را دعوت کنند و  قرار است این سخنرانی ها در فضای مجازی به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی بارگذاری شود.

هفته وحدت در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از سوی امام خمینی (ره) مطرح شد و همه ساله از ۱۲ ربیع الاول سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) به روایت اهل سنت آغاز می شود و تا ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت رسول خدا (ص) به روایت شیعیان ادامه خواهد داشت که امسال از ۲۷ مهر تا دوم آبان خواهد بود. در همین راستا کنفرانس بین المللی وحدت از سوی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.

مجمع تقریب مذاهب اسلامی از سال ۶۹ به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده، تاکنون ۳۴ دوره از کنفرانس وحدت برگزار شده است که اولین تا چهارمین کنفرانس وحدت قبل از تشکیل مجمع تقریب مذاهب در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده است. 


ت ت
کدخبر: 44718 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین