یک مقام اسرائیلی:
همکاری اسرائیل و فلسطین گنج است
رئیس پیشین بخش نظامی و سیاسی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که همکاری میان دولت فلسطین و این رژیم "گنجی راهبردی" برای اسرائیل به شمار می رود.
به گزارش مُنیبان از خبرگزاری سما، عاموس گلعاد، رئیس پیشین بخش سیاسی و نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که همکاری میان دولت فلسطین و رژیم صهیونیستی طی سال های گذشته گنجی راهبردی برای اسرائیل است و باید از آن محافظت کرد.
وی در گفت وگو با شبکه ارتش رژیم صهیونیستی در خصوص دیدار اخیر بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: این دیدار در راستای تاکید بر نقش مهم دولت فلسطین در خنثی کردن عملیات و تلاش ها برای ایجاد هرج و مرج در کرانه باختری است، اهمیت دیدار به دلیل همین مساله است و اسرائیل تمام شیوه ها را به کار خواهد گرفت تا از ایجاد نابه سامانی در آن منطقه ممانعت کند.
گلعاد در ادامه خاطرنشان کرد: دولت فلسطین بخشی از دستگاه امنیتی اسرائیل است و دیدار گانتس و محمود عباس هم برای اسرائیل و هم برای دولت فلسطین بسیار مهم است به خصوص اینکه دولت فلسطین در رام الله اکنون در مرحله بسیار حساسی قرار دارد.
لازم به ذکر است که رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که بنی گانتس در دیدار با محمود عباس به او گفت که هیچ طرح سیاسی وجود ندارد و این دیدار در راستای تقویت همکاری های امنیتی و مبارزه با تروریسم است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتس نیز اعلام کرد که بنی گانتس به محمود عباس اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی خدماتی به دولت فلسطین خواهد داد که بقای قدرتمند این دولت در سطح مالی و اقتصادی را تضمین می کند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرده است که با اصلاح برخی بندهای اقتصادی توافق مشترک موافقت خواهد کرد؛ توافقی که در گذشته میان اسرائیل و دولت رام الله امضا شده است.
از سوی دیگر عاموس گلعاد به جنبش حماس و گروه های مقاومت فلسطین در نوار غزه هشدار داده است که قدرت های موشکی خود را تقویت نکنند.
روزنامه یدیعوت آحارنوت به نقل از گلعاد اعلام کرد: اسرائیل نمی تواند جنبش حماس را به طور کامل نابود کند اما در صورت دستیابی حماس به موشک ها و به کارگیری آن ها، اسرائیل می تواند تمام موسسات و مراکز خدماتی این جنبش را هدف قرار دهد.
وی گفت: دولت اسرائیل قصد دارد که در صورت دستیابی حماس و حزب الله لبنان به موشک های دور برد و تهدید حیات اسرائیلی ها، توان بازدارندگی این دو سازمان را نابود کند. جنبش حماس توان حمله و ضربه زدن به نیروهای اسرائیلی را ندارد و این جنبش در جنگ غزه در اواخر سال ۲۰۰۸ و اوایل ۲۰۰۹ نتوانسته است سربازان اسرائیلی را اسیر کند.
این مقام پیشین صهیونیستی همچنین مدعی شد که بسیاری از گروه های فلسطینی برای تقویت قدرت دفاعی خود به ایران پناه می برند و ایران نیز از حمایت مالی و تسلیحاتی به این گروه ها دریغ نمی کند.