دستگاه قضایی چطور کارخانه ارج را از مرگ حتمی نجات داد؟

در روزهای اخیر با پیگیری‌های دستگاه قضایی و همکاری دولت سیزدهم خط تولید کارخانه ارج رسما پس از یک دهه تعطیلی افتتاح شد.

دستگاه قضایی چطور کارخانه ارج را از مرگ حتمی نجات داد؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، بند دوم اصل ۱۵۶ قانون اساسی، بر احیای حقوق عامه توسط قوه قضائیه تاکید دارد؛ یکی از مظاهر حقوق عامه، حمایت از تولید داخلی است؛ از سویی دیگر با توجه به نیاز مبرم کشور به تقویت تولید داخل و اشتغال‌زایی در این شرایط سنگین تحریمی تحمیل شده از جانب دشمنان، قوه قضاییه برای حمایت از تولید داخلی در راستای احیای حقوق عامه، مسئولیت دوچندان دارد.

احیای واحدهای تولیدی یکی از دستورکارهای اصلی دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی

در همین مدت اخیر  اقدامات بسیار ارزند‌ه‌ای برای احیای واحد‌های تولیدی توسط قوه قضائیه در استان‌های مختلف کشور صورت گرفته است.

بر اساس گزارش دبیرخانه ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه، براثر فعالیت و پیگیری‌های این ستاد حدود فعالیت یک هزار و ۳۷۵ واحد تولیدی با ۲۳ هزار نیروی کار که تعطیل شده بودند، فعال شده‌اند.

کارخانه ارج یکی از واحد‌های تولیدی شناخته شده است که بیش از  ۸۰ سال از تاسیس و فعالیت آن می‌گذرد. این واحد تولیدی، در پی بروز مشکلات مختلف در نهایت در سال‌های اخیر به کلی تعطیل شد که در یک سال اخیر تلاش های زیادی از سوی دستگاه قضا برای احیای مجدد این کارخانه قدیمی صورت گرفت که در نهایت نیز به نتیجه رسید.

سید مهدى ابویى، یکی از سهامداران کارخانه ارج با اشاره به حمایت‌های قضایی از این واحد تولیدی عنوان می‌کند: زمانی که در مزایده شرکت کردیم و سهام شرکت ارج را خریدیم در ابتدا تمامی دستگاه‌ها در کارخانه بود؛ اما زمانی که کارخانه را تحویل گرفتیم متوجه شدیم شخصی که مدعی داشتن طلب از ارج بود، اقدام به غارت دستگاه‌ها کرده است. در ادامه درخواست اعمال ماده ۴۷۷ کرده ایم تا پرونده در محاکم مطرح شود و رئیس کل محاکم استان تهران پرونده ارج را از مجمتع شهید مفتح خواسته‌اند.

ابویی گفت: از طرف دیگر آقای عمرانی (رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه) از کارخانه ارج بازدید به عمل آورد و قرار بر این شد تا مساعدت‌های قضایی در خصوص ارج صورت گیرد و تخلفات گروه توسعه ملی برای واگذاری ارج مورد بررسی قرار گیرد.

در همین زمینه مقدسی، رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران مقدس با اشاره به اینکه اقدامات دستگاه قضایی منجر به احیاء کارخانه «ارج» شد، گفت: در روزی که دستگاه‌ها و ماشین آلات بسیار بزرگ این شرکت را مصادره می‌کردند، از طریق معاونت اقتصادی مطلع شدیم و با حمایت رئیس کل دادگستری استان تهران در همان روز دستورات لازم صادر شد.

یازده اردیبهشت سال جاری بود که سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور، با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی برای احیای واحدهای تولیدی، اظهار داشت: کارخانه ارج با ۴ محصول خوب و با آخرین تکنولوژی روز شروع به کار خواهد کرد و مقدمات آن در حال اجراست.

در نهایت در روزهای اخیر با پیگیری‌های دستگاه قضایی و همکاری دولت سیزدهم خط تولید کارخانه ارج رسما پس از یک دهه تعطیلی افتتاح شد.

سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به افتتاح سوله کارخانه ارج با حمایت‌های دستگاه قضایی بیان کرد: در طول یک سال اخیر با پیگیری‌های گسترده دادستانی کل کشور و دادستانی استان تهران موانع قضایی پیش روی کارخانه ارج که باعث تعطیلی این واحد تولیدی شده بود، برداشته شد.

وی افزود: شرکت ارج مشکلات قضایی زیادی داشت که با همکاری مشترک دادستانی کل کشور و دادستانی تهران در ستاد اقتصادی مقاومتی استان این مشکلات و موانع بررسی و حل شدند تا سرانجام این شرکت توانست ساخت سوله جدید برای شروع تولید آغاز کند.

عمرانی بیان کرد: مسئولان قضایی استان در طول ساخت سوله جدید این شرکت در محل حضور داشتند و بر روی مراحل کار نظارت داشتند.

عمرانی بیان کرد: حمایت از تولید در دستورکار قوه قضائیه قرار دارد و حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا با توجه به اهمیت حمایت از تولید در تمام سفرهای استانی ابتدا با فعالان اقتصادی دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند.


ت ت
کدخبر: 71374 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین