عذرخواهی فرمانده قرارگاه عمار از «میثم نیلی»
در پی عذرخواهی فرمانده قرارگاه عمار از «میثم نیلی» بهدلیل انتساب مطلبی نادرست به وی، نیلی شکایت خود از «مهدی طائب» را پس گرفت.
به گزارش منیبان، انتشار یک فایل صوتی از سخنرانی «مهدی طائب» در یک محفل خصوصی که در دفاع از «محمدباقر قالیباف» مطلبی نادرست درباره ارتباط «میثم نیلی» با افشای حواشی سفر جنجالی خانواده رئیس مجلس به ترکیه مطرح شد، شکایت این فعال رسانهای از فرمانده قرارگاه عمار را در پی داشت.
موجسواری معاندان و همچنین سوءبرداشتها از این موضوع باعث شد تا طائب با ارائه توضیحاتی درباره سخنانش، از نیلی عذرخواهی کند و ساحت او را از چنین موضوعاتی پاک و مُبرّا بداند.
نیلی نیز در پی عذرخواهی طائب، با انتشار متنی کوتاه شکایتش از وی را پس گرفت:
* یکم؛ امام عزیز ما می فرمود: «ببینیم کدام رفتار و گفتارمان دشمن را خشنود میکند و دوست را ناشاد و دلشکسته و بدانیم که از آن باید پرهیز کنیم». امیدوارم این دستنوشته، موجب ناشادی دشمنان و خوشحالی دوستان شود.
* دوم؛ خود میدانم کسی نبوده و نیستم اما به لطف خدا، افتراء و کذب و تهمتها، روزانه در فضای غبار آلود رسانهای علیه این بنده ناچیز خدا و امثال او کم نبوده و نیست و طبعاً اگر حیثیت و مصلحت بزرگتری در میان نبود، از کنار این اتهام بی اساس اخیر هم عبور میکردم، لیکن در این فقره، سکوت را مکمل سناریوی خطرناک دشمن تلقی کرده و با شکایت رسمی به دادگاه ویژه روحانیت سعی کردم به سهم خودم در تبیین حقیقت و خنثیسازی نقشه رسانهای بیگانگان علیه نظام و دولت مظلوم اسلامی بکوشم.
* سوم، خدا را شکر میکنم که با توضیحات مؤمنانه جناب حاج آقای طائب، نقشه شیطانی جبهه رسانهای آمریکایی، انگلیسی و سعودی در ایجاد شکاف و القای تفرقه در داخل و فتنهگری در میان قوا تا حدودی خنثی و نقش بر آب شد.
* چهارم؛ هرچند سخنان قبلی جناب حجتالاسلام حاج مهدی طائب، در فایل صوتی و تصویری بعدی از سوی ایشان، تصحیح و اصلاح شد و بنده را از پیگیری نامطبوع آن شکایت منصرف کرد، اما حواشی این چند روزه و هیجان و ولع جبهه رسانهای دشمنان ملت، چندباره به همه ما نشان داد که آنان تا چه اندازه مشتاقانه مترصد کوچکترین فرصت برای ضربه زدن به افکار عمومی، امید و ایمان مردم عزیز ایران و مترقب خدشه به چهره نورانی نظام و مقام ولایتاند. توجه به این مطلب اولاً برای همه مسئولان ارشد کشور و ثانیاً برای همه کسانی که مثل ما صاحبان تریبون و رسانه و منبر هستند، اهمیتی مضاعف خواهد داشت.
* پنجم؛ وَمَا أُبَرِّیءُ نَفْسِی إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّیَ... به او پناه میبرم و از او توفیق و یاری میجویم. وَفَقنَا الله لِمَرضاتِه.