طرز تهیه راحت‌ترین کیک قابلمه‌ای

طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه راحت‌ترین کیک قابلمه‌ای

به گزارش منیبان، انواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه ای آن را برای پذیرایی از میهمانان و اعضای خانواده انتخاب خواهید کرد.

مواد لازم مقدار

آرد 8 قاشق غذاخوری

شکر 8 قاشق غذاخوری

روغن مایع 8 قاشق غذاخوری

شیر 8 قاشق غذاخوری

آب 8 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

زعفران 1 قاشق غذاخوری

کیک 8 قاشقی

طرز تهیه کیک خانگی 8 قاشقی

تخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.

بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، 8 قاشق آب، 8 قاشق روغن مایع، 8 قاشق. شکر و 8 قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

در آخر 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.

دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.

بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.

کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.

بجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد 3 صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.

اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.


ت ت
کدخبر: 231467 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها