طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی؛ غذای محبوب همدانی‌ها

آبگوشت قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل همدانی است که طعم بسیار متفاوت و لذیذی دارد و هر انسانی باید یکبار این طعم را تجربه کند.

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی؛ غذای محبوب همدانی‌ها
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، همدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که علاوه بر طبیعت بکر و جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی غذاهای خوش عطر و طعم بسیاری نیز دارد. آبگوشت قورمه یا آبگوشت قرمه یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای سنتی همدان محسوب می‌شود که به قورمه سبزی شباهت بسیاری دارد. همدانی‌ها این غذای سنتی و مخصوص را برای شب عید و سیزده به در طبخ می‌کنند. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان را با تمامی نکات ریز و درشت تهیه آن آموزش خواهیم داد.

مواد لازم تهیه آبگوشت قورمه همدان

مواد لازم مقدار

گوشت گوسفندی 250 گرم

لوبیا قرمز نصف پیمانه

سبزی خورشتی 150گرم

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

لیمو عمانی 2 عدد

نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان

برای تهیه آبگوشت قرمه، ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید، سپس با مقداری آب چند ساعت بخیسانید تا نفخ آن کاهش یابد و زمان پخت کوتاه‌تر شود.

پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

پیازهای خرد شده را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

زردچوبه و فلفل را به پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.

گوشت را به تکه های دلخواه خرد کرده و به پیاز داغ بیافزاید و تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.

سبزی قورمه را به همراه لوبیاهای خیسانده شده به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و سپس مواد را چند دقیقه تفت داده تا سبزی تیره رنگ شود.

به قابلمه کمی آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد.

پس از نیمه پس شدن گوشت، لیمو عمانی‌ها را بشویید و با نوک چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنید و سپس به غذا بیفزایید.

سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید و به ابعاد دلخواه برش دهید.

بعد از پخت گوشت و لوبیا سیب زمینی‌های خرد شده را به غذا بیفزایید.

پس از پخت سیب زمینی‌ها،یک تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.

تخم مرغ را درون قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید.

در آخر به آبگوشت قرمه خوشمزه‌تان کمی نمک بیفزایید و 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ بپزد و غذا جا بیفتد.

آبگوشت قرمه خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و مقداری نان و ترشی سرو کنید.

نکات مهم پخت آبگوشت قرمه

برای خوشمزه شدن آبگوشت قرمه همدانی از گوشت گوسفندی استفاده کنید.

سبزی آبگوشت قرمه همدانی را سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می‌دهد.

سبزی را خرد و سرخ کرده و درون آبگوشت بریزید.

برای تهیه غذا 3 ساعت زمان لازم است اما در صورت استفاده از زودپز یک ساعت برای پخت کافیست.

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت قورمه سبزی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .

آبگوشت قورمه سبزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


ت ت
کدخبر: 234240 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین