حکم اسلام درباره «زنای ذهنی» هنگام آمیزش با همسر

شاید برای بعضی از افراد متاهل اتفاق بیفتد که هنگام جماع با همسر خود به فرد دیگری فکر کند. این خود نوعی زنا می باشد، بنابراین در ادامه شما را با احکام زنای ذهنی هنگام آمیزش با همسر آشنا می کنیم.

حکم اسلام درباره «زنای ذهنی» هنگام آمیزش با همسر
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، انسان موجودی است که هر گونه رفتار، اخلاق و حتی نیت های درونی در شکل گیری جسمی و روحی او تاثیر می گذارد. به گونه ای که گاهی این تاثیر به وابستگان آن سرایت می کند. به عنوان مثال فکر کردن به زن و یا مرد دیگر در هنگام جماع با همسر خویش و آن جماع باعث بارداری شود؛ باعث تاثیر در فرزند می شود. همانطور که پیامبر گرامی اسلام (ص) ضمن سفارشات بسیاری به امام علی (ع) یکی از آداب هنگام زناشویی را چنین بیان فرمودند:

«یَا عَلِیُّ لَاتُجَامِعِ ‌امْرَأَتَکَ ‌بِشَهْوَةِ امْرَأَةِ غَیْرِکَ‌ فَإِنِّی أَخْشَى إِنْ قُضِیَ بَیْنَکُمَا وَلَدٌ أَنْ یَکُونَ مُخَنَّثاً أَوْ مُؤَنَّثاً مُخَبَّلاً»؛ یا علی، هنگام زناشویی، خیال زن ‌دیگرى ‌را در خاطر نیاور که می ترسم اگر فرزند پسری متولد شود دارای صفات و روحیات زنانه شود و اگر فرزند دختری متولد شود، معلول ذهنی یا جسمی شود.

کسی که در هنگام نزدیکی با همسرش، مقاربت با زن و یا مرد بیگانه ای را در ذهن خود مجسم کند چه حکمی دارد ؟

اگر فکر و خیال جماع کردن با زن بیگانه ای بر انسان عارض گردد، در این حالت ان شاءالله گناهی بر شخص نیست و از او عفو می شود.

بنابراین اگر این گونه تفکرات بر شخصی عارض گردند، ان شاءالله گناهی متوجه فرد نخواهد شد، ولی باید آن افکار را از ذهنش دور کند تا مبادا باعث تحریک وی به سوی گناه شود و خدای نکرده وی را به سوی انجام عمل سوق دهد.

اما چنانکه این تفکرات و تصورات تعمدی باشند و شخص عمدا خود را به آنها مشغول نماید، در اینصورت این عمل جایز نیست و بلکه راهی را به سوی انجام فاحشه هموار می سازد و ممکن است فرد را به سوی گناه زنا سوق دهد.

اکثر علما این تفکر را حرام دانسته اند و حتی آن را بخشی از زنا حساب کرده اند.

امام علی (ع) فرمودند: «خوض النّاس فى شى‌ءٍ مقدّمة الکائن؛ فرو رفتن و تفکّر در مورد چیزى، سرآغاز وجود و پیدایش آن چیز است».

پاسخ مراجع برای زنای ذهنی:

پاسخ مراجع به پرسش آیا زن یا مرد در حال آمیزش جنسی می تواند شخص دیگری را تصور کند تا شهوتش تحریک شود؟

پاسخ آیت الله خامنه ای : احتیاط در ترک تخیل غیر همسر به قصد بر انگیختن شهوت است.

پاسخ آیت الله مکارم شیرازی : این کار حرام نیست ولی مکروه و زشت است

پاسخ آیت الله سیستانی : این کار سزاوار نیست.


ت ت
کدخبر: 234403 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین