راز خوشمزگی لوبیاپلوی کدبانوها با این ادویه دم دستی
لوبیاپلو یک از غذای خوشمزه است که پخت آن شگرد هایی دارد. یکی از این شگردها، استفاده از ادویه مخصوص است.
به گزارش منیبان، مواد لازم برای ادویه مخصوص لوبیا پلو
- زردچوبه
- دارچین
- زیره سیاه یا سبز
- زنجبیل
- جوز هندی
- میخک
- هل
- فلفل سیاه یا قرمز
به جای استفاده از ادویه های گفته شده می توانید از ادویه لوبیا پلو ترکیبی آماده از عطاری ها تهیه کنید.
این مواد را به نسبت تقریبا مساوی ترکیب کنید تنها مقدار دارچین باید قدری بیشتر باشد دارچین تقریبا پای ثابت همه لوبیا پلو ها است و دلیل آن این است که لوبیا سبز سرد است و برای اینکه سردی آن گرفته شود بهتر است به آن دارچین بیفزایید.
درمورد شیوه استفاده از ادویه لوبیا پلو باید بگوییم که آن را به مواد لوبیا پلو اضافه کنید. به این گونه که زمانی که گوشت چرخ کرده را تفت دادید، ادویه لوبیا پلو را به آن بیفزایید و قدری تفت بدهید، آنگاه دیگر مواد را اضافه کنید.
پس از اینکه برنج را دم کردید دارچین را روی برنج بپاشید یا چوب دارچین را لا به لای برنج قرار دهید.