غذای سنتی ایرانی شام خانه رونالدو +طرز تهیه

یک غذای ایرانی به قدری مورد توجه جورجینا، همسر کریستیانو رونالدو بازیکن فوتبال قرار گرفته که عکس این غذا را در صفحه مجازی خود به اشتراک گذاشته‌است.

غذای سنتی ایرانی شام خانه رونالدو +طرز تهیه
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، یک غذای ایرانی به قدری مورد توجه جورجینا، همسر کریستیانو رونالدو بازیکن فوتبال قرار گرفته که عکس این غذا را در صفحه مجازی خود به اشتراک گذاشته‌است.

جورجینا رودریگز عکسی از غذای سنتی کاشان به نام گوشت‌لوبیا را در صفحه مجازی خود به اشتراک گذاشته و استوری کرده‌است. جورجینا در توضیح این غذا نوشته‌است: «این تصویری از شام من است.» جورجینا مدل و اینفلوئنسر اسپانیایی است.

گوشت‌لوبیا یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که اصالت آن به شهر کاشان در استان اصفهان می‌رسد. این غذا در کاشان به آبگوشت لوبیاسفید هم معروف است و طرز تهیه آن شبیه آبگوشت است. لوبیاسفید، گوشت گوسفندی، پیاز، نمک، زردچوبه و زعفران دم‌کرده مواد تشکیل‌دهنده این غذا هستند.  بعضی‌ها بنا‌بر میل و ذائقه خود به خوراک نیم‌کیلو سبزی شامل تره، جعفری و شنبلیله هم اضافه می‌کنند و برخی دیگر ترجیح می‌دهند این غذا سیب‌زمینی هم داشته باشد. گوشت‌لوبیای کاشان پخت آسانی دارد و حالا که اسمش سر زبان‌ها افتاده به یک غذای جهانی تبدیل شده است.

از معروف‌ترین غذای سنتی کاشان که همان گوشت‌لوبیا باشد که بگذریم، کاشان غذاهای محلی خوشمزه دیگری هم دارد که معمولا مورد توجه گردشگران قرار می‌گیرد. کاشانی‌ها درباره خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی شهرشان بعد از گوشت‌لوبیا از شفته یا نخودآله نام می‌برند. نخودآله همان خورش قیمه کاشانی‌هاست که بین یزدی‌ها هم طرفدار دارد و به آن قیمه یزدی می‌گویند.


ت ت
کدخبر: 238473 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین