رفتار عاقلانه با خانواده همسر در دوران نامزدی

پایه‌های یک زندگی در دوران نامزدی بنا می شود بنابراین باید اصول رفتار درست با خانواده همسر را در دوران نامزدی بیاموزید تا زندگی موفقی داشته باشید.

رفتار عاقلانه با خانواده همسر در دوران نامزدی
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، در ازدواج علاوه بر همسر، خانواده ها هم اهمیت دارند و بر روابط بین زوجین تاثیرگذارند. روابط درست با خانواده همسر برای داشتن زندگی موفق و کسب رضایت همسر با اهمیت است.

در دوران نامزدی که برای اولین بار با خانواده همسرتان برخورد می کنید و با خصوصیات یکدیگر آشنا می شوید، باید رفتارتان مناسب بوده و از ابتدا درست پیش بروید زیرا پایه های یک زندگی در دوران نامزدی بنا میشود بنابراین باید اصول درست رفتار با خانواده همسر را در دوران نامزدی بیاموزید تا بتوانید در زندگی آرامش داشته باشید و آینده خوبی با همسرتان و خانواده اش رقم بزنید. اگر در دوران نامزدی به سر می برید، اصول رفتار درست در دوران نامزدی را در این بخش بیاموزید.

زیربنای همه چیز را درست بچینید:

حتما ضرب المثل خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج را شنیده اید. این ضرب المثل به ما می گوید که از همان ابتدا زیربنای همه چیز را باید درست بچینید.

در دوران نامزدی که آشنایی اولیه افراد با یکدیگر است، باید با آنها درست رفتار کنید.درست رفتار کردن صرفا در مهربانی و احترام بیش از حد خلاصه نمی شود بلکه شما رفتارهای بنیادین انجام دهید که روی هر آدمی با هر اخلاقی جواب می دهد.

مسائل کوچک را بزرگ نکنید:

هیچگاه مسائل کوچک را بزرگ نکنید و از مسائل کوچک بگذرید و بر سر مسائل اصلی مذاکره کنید. باور کنید اگر به خاطر مسائل بی اهمیت با آنها بگو مگو کنید، بعد ها از رفتارتان پشیمان خواهید شد.

همسرتان را حمایت کنید:

اگر فردی در خانواده همسرتان رفتار خوبی ندارد، از همسرتان نخواهید که او را طرد کند و هرگز همسرتان را در موقعیتی قرار ندهید که مجبور باشد بین شما و اقوامش انتخاب کند. درعوض سعی کنید رابطه ی همسرتان با خانواده را درک کنید و در از آن حمایت کنید.

تصویر جذابی از خودتان به نمایش نگذارید:

در دوران نامزدی و در معاشرت های اول قبل از عروسی نقش بازی نکنید و خودتان باشید. قطعا خود ِ واقعی تان از کسی که نقشش را بازی می کنید دل نشین تر است و لازم نیست خودتان را به دردسر نقش بازی کردن بیندازید.

شما تا کی و چه زمانی می خواهید تصویر جذابی از خود نشان دهید، بالاخره از نقش بازی نمودن خسته خواهید شد و خود واقعیتان را به نمایش خواهید گذاشت. اگر نقش بازی کنید پس از نشان دادن خود واقعیتان خانواده ی همسر نسبت به این تغییر موضع، واکنش نشان می دهند و این ممکن است خیلی به مذاق شما خوش نیاید.

رفتاری در شان و جایگاه پدر و مادر همسرتان داشته باشید:​

در این دوران شناخت بیشتری از خانواده همسرتان به دست آورید و بیش از حد صمیمی و خودمانی نشوید. همیشه احترام آنها را حفظ کنید و سعی کنید آنها را «شما» خطاب کرده و ازبه کار بردن شوخی های بی جا و استفاده از صفت ها و کلماتی که بین شما و دوستان تان رد و بدل می شود، بپرهیزید. رفتاری در شان و جایگاه پدر و مادر همسرتان داشته باشید.

حرمت خود را حفظ کنید:

هنگام بحث های خانوادگی هیچ واکنشی از خود نشان ندهید و اصلا در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید و در این زمان مشغول کار دیگری شوید. شما عروس خانواده هستید و اگر حتی چیزی از روی دلسوزی بگویید ممکن است به دلیل نداشتن شناخت کافی از شما سوء تعبیر شود. باید بدانید دخالت نکردن باعث می شود حرمت شما حفظ شود.

حدود رفت و آمد را مشخص کنید:

حد و حدود رفت و آمدتان را از همان روزهای اولیه زندگی تان یعنی دوره ی نامزدی مشخص نمایید. رفت و آمد بیش از حد برایتان دردسر ساز خواهد شد و رفت و آمد کم نیز دلخوری به وجود می آورد پس از همان ابتدا تعادل را در رفت و آمد رعایت نمایید.

منکر برچسب عروس و مادرشوهری شوید:

اگر قبل از دوران نامزدی در ذهنتان درباره مادر شوهر یا خانواده او برچسب هایی وجود دارد، این کلیشه های ذهنی را پاک کنید و خانواده همسرتان را از روی رفتارشان قضاوت نمایید.

اگر خانواده ی آقا داماد با شیطنت درباره ی رابطه تان با مادر شوهرتان پرسیدند، منکر برچسب عروس و مادرشوهری شویدو با خنده بگویید « دوره ی اختلاف های مادرشوهر و عروس گذشته و ما با هم خوبیم»

صریح و روشن صحبت کنید:

اگر مشکلی برایتان پیش آمد یا از چیزی دلخور شدید، سکوت نکنید و ناراحتی خود را درون خود نریزید بلکه کافیست بدون اینکه چیزی را بپوشانید، درباره اش صحبت کنید.

بدی همسرتان را با خانواده اش در میان نگذارید:

خانواده ی همسرتان کاملا در جریان نقص های فرزندشان هستند و نیازی نیست شما دوباره آنها را بازگو کنید. هرگز در دوران نامزدی اگر همسرتان اخلاق بدی دارد یا کاری انجام می دهد که خیلی باب میل شما نیست، آن را با خانواده ی همسرتان در میان نگذارید.

حفظ آرامش را یاد بگیرید:​

زمانیکه تحت فشار قرار می گیرید، عصبانی می شوید، خسته اید و... آرام باشید و رفتار درستی انجام دهید. واکنش و برخورد نامناسب شما نشان دهنده عدم تعادل اعصاب شماست پس سعی کنید همیشه آرام بوده و بهترین رفتار را از خود نشان دهید.


ت ت
کدخبر: 248696 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین