پشت پرده رها کردن تیم ملی توسط ستاره ها!

سردار آزمون به مورینیو قول داده که در جام ملت‌های آسیا برای ایران بازی نخواهد کرد و در خدمت رم خواهد بود.

پشت پرده رها کردن تیم ملی توسط ستاره ها!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ چرا چنین شایعه‌ای -به فرض شایعه بودن- این‌طور قوی در تمام محافل ورزشی منتشر شد؟ جایگاه و اهمیت سردار برای تیم ملی جای خود، نگرانی هواداران برای نتیجه در جام ملت‌ها هم نمی‌تواند تنها دلایل باشد! واقعیت این است که این رفتار، یعنی نیامدن ستاره‌ها به‌خاطر بازی‌های باشگاهی، کاملا سابقه‌دار بوده و هواداران حق دارند بابت شنیدن این شایعه نگران شوند. به قول معروف مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسد!

مثلث طلایی در بوندس لیگا

اولین لژیونرهای فوتبال ما در دهه ۷۰ به قاره سبز مهاجرت کردند. کریم باقری و علی دایی با هم در آرمینیا بوندسلیگا همبازی شدند و بعدا خداداد هم به کلن رفت تا جمع مثلث بهترین‌های نسل طلایی در بوندس‌لیگا جمع شود. اگر از تمام فوتبالی‌ها بخواهی ۳ بازیکن برتر تمام تاریخ فوتبال ایران را نام ببرند قطعا کریم باقری یکی از انتخاب‌هاست؛ برای همه و برای همه تاریخ... یعنی اگر قرار بود یک فوتبالیست ایرانی در بهترین لیگ دنیا موفق شود، کریم باقری بود و بس اما همین کریم باقری در لیگ برتر جزیره تنها ۴۰ دقیقه بازی کرد! کریم باقری اردوهای چارلتون را به خاطر بازی‌های تیم ملی رها می‌کرد و همه می‌دانیم در فوتبال حرفه‌ای مربیان به اسم و رسم بازیکن کاری ندارند. باشگاهی که میلیون‌ها دلار هزینه استخدام یک بازیکن می‌کند، او را برای مسابقات لازم دارد و وقتی بازیکن در اختیار باشگاه نباشد مدتی طول می‌کشد تا در تمرینات با بقیه هماهنگ شود. همین که هماهنگ شد ممکن است مصدومیت پیش بیاید یا یک بازی ملی دیگر...

راهی که هلی‌کوپتر انتخاب کرد

تقریبا تمام لژیونرهایی که پس از باقری و دایی به اروپا رفتند لااقل یک بار پیه این ماجرا به تنشان مالیده شده و از بابت حضور در اردوهای ملی موقعیت خود در باشگاه را از دست داده‌اند. مثال‌هایی هم داریم که بازیکن در نهایت صداقت به مسئولان فدراسیون اعلام کرده تا جهت همکاری با او، اگر قرار نیست در تیم ملی بازی کند، فعلا نیاید. وقتی وحید هاشمیان از پاس به هامبورگ رفت به همین دلیل نتوانست موقعیتی ثابت در ترکیب تیم بندر پیدا کند. هاشمیان سپس به بوخوم رفت. در سال ۷۸ یک بازی دوستانه بین ایران و ژاپن در توکیو برگزار می‌شد. وحید به تهران آمد و پس از پروازی طولانی دوباره به آن سوی کره رفت و بازی نکرد و همین مسیر را برگشت! به همین دلیل از فدراسیون خواست اگر روی او به عنوان بازیکن حساب نمی‌کنند اجازه دهند تا بماند و در باشگاهش جا بیفتد. در آن سال‌ها تیم ملی مهاجمان بسیاری داشت و هاشمیان به همین دلیل چند سال دیگر دعوت نشد.

وقتی رئیس فدراسیون به دیدار ستاره بایرن رفت!

در مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ کار صعود ایران گره خورد و محمد دادکان شخصا به آلمان رفت تا مهاجم بایرن مونیخ را راضی به بازگشت کند. او در بوخوم آن‌قدر گل زد که لقب هلی‌کوپتر گرفت و راهی بایرن مونیخ شد. حالا دیگر کشورش به او نیاز داشت و وحید هم بازگشت و با گل‌هایش کمک کرد تیم به جام جهانی برسد.

بازی بیخ گوش ایران!

خیلی از بازیکنان بزرگ ما در دهه ۸۰ در لیگ‌های امارات و قطر توپ زدند. یکی از دلایل انتخاب این لیگ‌ها -سوای آسان بودن و پول خوب- از سوی ستاره‌ها نزدیکی به کشورمان بود. این بازیکنان که جایگاه ثابتی در تیم ملی نداشتند، نمی‌خواستند فرصت انتخاب را از دست بدهند. به همین دلیل در کشوری نزدیک بازی می‌کردند تا هر وقت تیم ملی دعوت‌شان کرد، به راحتی و به سرعت خود را به تهران برسانند.

سندروم لورکوزن

همه می‌دانیم که سردار بعد از زنیت روزهای خوبی نداشته و در جام جهانی ۲۰۲۲ نیز مصدوم بود. سندروم لورکوزن گریبان این استعداد درخشان را هم گرفت و او هم نتوانست در بوندسلیگا موفق باشد. ستاره و پدیده ایران در جام ملت‌های ۲۰۱۵، تاکنون دو دوره در جام ملت‌ها حاضر بوده و پس از دو حضور در جام جهانی و مصدومیتی که در یک سال اخیر با آن دست به گریبان بوده، می‌توان حدس زد که چه خواسته و تصمیمی دارد!


ت ت
کدخبر: 173442 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین