این روش جدید زایمان، جایگزین سزارین خواهد شد!
روش جدیدی در زایمان به روش سزارین به مادران اجازه میدهد که خودشان نوزاد را از رحم بیرون بیاورند، کاری که به گفته این زنان، باعث شده احساس نزدیکی بیشتری به نوزادشان در لحظات اولیه تولد داشته باشند.
به گزارش منیبان، روش جدیدی در زایمان به روش سزارین به مادران اجازه میدهد که خودشان نوزاد را از رحم بیرون بیاورند، کاری که به گفته این زنان، باعث شده احساس نزدیکی بیشتری به نوزادشان در لحظات اولیه تولد داشته باشند.
به نقل از ایندیپندنت؛ در عمل جراحی سزارین، مادران اغلب روی میز عمل دراز میکشند و ملحفهای بین مادر و پزشک کشیده میشود. در شیوه جدیدی که متخصصان زنان و زایمان در پیش گرفتهاند، با عمل سزارین به کمک مادر (MAC) مادر خودش در به دنیا آوردن فرزندش شرکت میکند.
به گزارش نیویورک پست، سزارین به کمک مادر روشی بهنسبت جدید و نادر است که در آن مادر دستان خود را دراز میکند و با بیرون آوردن نوزاد از رحم و گذاشتنش روی قفسه سینهاش برای نوازش کردن و در آغوش کشیدن فوری، به عمل زایمان کمک میکند.
دکتر جوزف اسگروی، متخصص زنان و زایمان در ملبورن، این روش را از سال ۲۰۱۷ در بیمارستان ایپورث فریماسونز به کار برده است و احتمالا یکی از نخستین کسانی است که عمل MAC را در استرالیا انجام میدهد.
او دریافت که بسیاری از زنانی که تجربه سزارین دارند در بارداری بعدی زایمان طبیعی را انتخاب میکنند، زیرا تشنه ارتباط و پیوندی با نوزادشاناند که در زایمان قبلی نداشتهاند.
او میگوید: «نشان داده شده است که این تفاوت بزرگ است، حتی زنانی که من به آنها پیشنهاد استفاده از این روش را دادم و آنها چیزی در مورد آن نمیدانستند، یا دودل بودند، بعد از عمل گفتند خیلی خوشحالاند که این کار را کردند.»
دکتر اسگروی در حال گردآوری دادههایی در مورد مزایای این نوع زایمان نسبت به سزارین سنتی است که تا اینجا نشان میدهد پیوند بین مادر و نوزاد بهبود یافته است.
او میگوید: «این نوع زایمان تجربهای بسیار بهتر از سزارین در محیط بیمارستانی و استریل است. البته عمل هنوز استریل است، اما [مادر] در عمل بسیار دخیل است. اکثر مادران از کل فرایند و از خودشان کاملا شگفتزده میشوند.»
سزارین روشی برای به دنیا آوردن نوزاد است که در آن شکم و دیواره رحم مادر برای بیرون آوردن نوزاد شکافته میشود. به گفته خدمات سلامت همگانی بریتانیا (NHS)، سزارین در دسته «عمل جراحی بزرگ» طبقهبندی میشود که ممکن است خطرهای بیشتری نسبت به زایمان طبیعی داشته باشد. بنابراین، تنها در صورتی انجام میشود که ایمنترین گزینه برای مادر و نوزاد باشد.