قائم مقام حزب اتحاد ملی در گفتگو با منیبان مطرح کرد؛
تهیه یک برنامه با عنوان «جامعه قدرتمند، دولت توانمند برای اداره دولت» از سوی حزب اتحاد ملت
نورانینژاد جزئیات دیدار اعضای حزب اتحاد ملت با رئیس جمهور را تشریح کرد.
حسین نورانینژاد، سخنگوی حزب اتحاد ملت، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی منیبان درباره دیدار اعضای این حزب با رئیس جمهور اظهار کرد: تعدادی از اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و هیئت داوری حزب اتحاد ملت در دیدار با دکتر پزشکیان که طی روزهای اخیر برگزار شد حضور داشتند و موضوعات مختلفی را در حوزه سیاست داخلی و سیاست خارجی با رئیس جمهور مطرح کردند.
او تصریح کرد: موضوعات اقتصادی و زیربنایی، مسئله آب، برق و همچنین مسئله رسیدگی به مناطق محروم و مسائل معیشتی و اقتصادی این مناطق از جمله مباحثی بود که در جلسه دیدار اعضای حزب اتحاد ملت با رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای حزب دیدگاه و مواضع خود درباره این مسائل را عنوان کردند.
او خاطرنشان کرد: علاوه بر پیشنهادهای فنی که در خصوص ناترازی انرژی در حوزههای مختلف آب، برق و ... مطرح شد در واقع فرایند نظرات کمیسیون عمومی زیربنای ایران و محیط زیست و پیشنهادات اعضا هم مورد بحث قرار گرفت. همچنین پیشنهادها برای مناطق محروم و چگونگی مدیریت منابع در این مناطق جزو مباحثی بود که مورد توجه اعضای حزب در جلسه با رئیس جمهور قرار داشت.
نورانینژاد با اشاره به موضوعاتی در حوزههای سیاست داخلی، سیاست خارجی، قانون احزاب، قوانین انتخابات، برخی مسائل حقوق بشری که از ضروریات حل یک سری از مسائل بین المللی و ارتباط ایران با قدرتها است، تاکید کرد: مهمترین مسئلهای که مشخصا در جلسه دیدار با رئیس جمهور به آن اشاره کردیم، بحث جامعه قدرتمند بود و البته سایر مسائل مطرح شده هم از نظر اعضای حزب مهم و حائز اهمیت است.
او اضافه کرد: اینکه چگونه میتوانیم جامعه ایران را به جامعهای قدرتمند تبدیل کنیم مورد توجه اعضای حزب اتحاد قرار دارد چون این مورد جزو مواردی بوده که در صحبتهای پیش از انتخابات دکتر پزشکیان هم مطرح شده بود و حزب اتحاد هم در سال ۱۴۰۰ برنامهای با عنوان "جامعه قدرتمند، دولت توانمند" برای اداره دولت تهیه کرده بود و البته مبحث جامعه قدرتمند و راههای رسیدن به این جامعه بحث مفصلی است که در جلسه دیدار با رئیس جمهور نمیشد به طور جزئی به آن پرداخت اما هم مورد توجه اعضا و هم مورد تاکید وی قرار گرفت.
سخنگوی حزب اتحاد ملت در پاسخ به اینکه چنین دیدارهایی چقدر میتواند در رفع مشکلات فعلی کشور موثر باشد، یادآور شد: در چنین دیدارهایی بیشتر طرح موضوع و ارائه کلیات گزارشها مطرح میشود و طبعا باید جلسات جمع و جورتری با مسئولان تخصصی برگزار شود و برگزاری جلسات مشترک احزاب و دولت و دیگر نهادهای مدنی هم باید مورد توجه قرار بگیرد که بشود بیشتر وارد جزئیات شد.
نورانینژاد تصریح کرد: دیدار احزاب مختلف با رئیس جمهور جزو دیدارهای سیاسی محسوب میشود و به نوعی اعلام همراهی با دولت است که اعضای احزاب پیشنهادات خود را درباره موضوعات مختلف جامعه با رئیس جمهور در میان میگذارند.
او اضافه کرد: برای تقویت ارتباط احزاب با دولت و برای اینکه نتایج بهتری از دیدارها گرفته شود باید راهکارهای دیگری اندیشیده شود و این را هم در نظر داشته باشید که احزاب به اطلاعاتی که در دسترس کارشناسان نهادهای دولتی قرار دارد، دسترسی ندارند و هر چقدر شفافیت در این حوزه بیشتر باشد، نه فقط احزاب که خود نهادهای مدنی هم راحتتر میتوانند به پیشنهادات و راه حلها عمل کنند.
نورانی نژاد افزود: کار احزاب فقط برنامه دادن نیست و نظم، نظردهی، دیدهبانی، کمک به شفافیت و پرسشگری و دریافت پاسخ که از نیازهای جامعه هستند هم جزو کار و وظایف اعضای احزاب به شمار میرود و در واقع احزاب به میتوانند به این فرایند کمک کنند و نهادهای واسطه بین جامعه و دولت باشند.
نورانینژاد همچنین گفت: اعضای احزاب باید از دیدار با رئیس جمهور و دیگر اعضای دولت بهره گرفته و با دیدگاههای مقامات ارشد دولت آشنا شوند و مقامات دولت هم طی این دیدارها در جریان مواضع و دیدگاههای احزاب قرار بگیرند.
او تاکید کرد: دیدار احزاب با رئیس جمهور زمینه گفتگو و کاهش شکافها و حتی ابهامات را در بردارد البته ما توقع نداریم رئیس جمهور با حجم زیاد کاری مرتبا وقتش را در اختیار احزاب بگذارد. ما برای برگزاری این دیدارها تشکر میکنیم و قدردان وقتی که رئیس جمهور اختصاص دادند هستیم. طبعا ما سعی میکنیم که در این جلسات مطالبی که داریم را به نهادها و به بخش تخصصی دولت منتقل کنیم تا انگیزه اعضای حزب هم افزایش پیدا کند.