مراسم قدر در شهر‌های قرمز و نارنجی چگونه برگزار می‌شود؟

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه در روز شنبه درباره ادامه لغو اجرای طرح ترافیک در تهران تصمیم گیری می شود، توضیحاتی درباره نحوه برگزاری شب های قدر در شهرهای قرمز و نارنجی ارائه کرد.

مراسم قدر در شهر‌های قرمز و نارنجی چگونه برگزار می‌شود؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ حسین قاسمی، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا درباره ادامه محدودیت ها در شهرهای قرمز و نارنجی گفت: براساس طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها تا زمانی که وضعیت شهرها از نظر بیماری تغییر پیدا نکرده است محدودیت ها ادامه پیدا می کند. یعنی اگر شهری قرمز است محدودیت های مربوط به شهرهای قرمز و اگر شهری در وضعیت نارنجی است محدودیت هایی که برای شهرهای نارنجی است، ادامه خواهد داشت.

او با اشاره به تمدید محدودیت ها به مدت یک هفته دیگر ادامه داد: تمدید محدودیت ها به مدت یک هفته دیگر برای این است که با همراهی مردم و دستگاهها در رعایت پروتکل ها بتوانیم روند تغییر وضعیت ها را به سمت بهتر شدن و بهبود وضعیت ها سوق دهیم. بنابراین تا زمانی که شهرهایی که در وضعیت قرمز هستند به وضعیت نارنجی تبدیل نشده اند و تا زمانی که شهرهای نارنجی به وضعیت زرد و آبی تبدیل نشده اند ما محدودیت ها را به قوت خود داریم.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه محدودیت هایی که در طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها اجرایی شده، به قوت خود باقی است، تصریح کرد: در شب های قدر براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است مراسم در فضای باز با حداقل جمعیت و در فاصله دو متری برگزاری شود. حداکثر زمان برگزاری مراسم نیز به مدت ۲ ساعت است و پروتکل ها به قوت خود در این شب ها باقی است.

قاسمی درباره منع تردد شبانه در شب های قدر گفت: در سه شب قدر براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا ممنوعیت تردد شبانه اجرا نخواهد شد. مراسم شب های قدر در شهرهایی که دارای وضعیت قرمز و نارنجی هستند در فضای باز به مدت دو ساعت و با جمعیت محدود باید برگزار شود و در شهرهای زرد و آبی طبق همان محدودیت هایی که در طرح جامع دیده شده، مراسم شب های قدر برگزار می شود.

او درباره آخرین وضعیت شهر تهران و ادامه لغو اجرای طرح ترافیک گفت: در جلسه هفته گذشته لغو اجرای طرح ترافیک به مدت یک هفته بود یعنی از شنبه هفته گذشته تا شنبه ۱۱ اردیبهشت بود و باید ببینیم در جلسه روز شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا چه تصمیمی در این خصوص گرفته خواهد شد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا درباره عدم رعایت پروتکل ها از سوی برخی از اصناف گفت: قاطبه اصناف در این مدت همکاری و همیاری خوبی داشتند به رغم همه مشکلات اقتصادی که دارند. به دلیل تحریم ها و مشکلاتی که دولت در بحث درآمدها داشت بسته های حمایتی به شکل کامل و مورد رضایت برای اصناف نبوده اما با همه مشکلات و گلایه هایی که اصناف دارند، همراهی قاطبه اصناف با رعایت پروتکل ها و اجرای محدودیت ها بسیار خوب بوده است.

قاسمی یادآور شد: در صورت تخلف اصناف مردم می توانند به سامانه ۱۲۴ اتاق اصناف و یا پلیس اماکن اطلاع دهند ماموران اتاق اصناف یا پلیس اماکن با مراجعه به این اصناف تذکرات لازم را به آن ها می دهند تا ان شاءالله این اصناف نیز پروتکل ها را رعایت کنند البته همانطور که گفتم الحق و الانصاف اصناف همراهی خوبی با ما داشتند و براساس گزارش وزارت بهداشت الحمدالله روند صعودی بیماری کمتر شده است.

او همچنین درباره مرزها و مبادی رسمی کشور گفت: مرزها ناظر بر دو حوزه است یکی مبادی رسمی ما است که با استفاده از گذرنامه تردد مسافران انجام می شود. با توجه به شیوع ویروس هندی مرزهای همجوار با پاکستان برای تردد مسافران بسته است اما برای برخی از گروه ها این محدودیت ها به گونه ای است که با اخذ تست pcr امکان پذیر است اما به صورت عموم بسته است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ادامه داد: فرآیند تجاری نیز به قوت خود باقی است چراکه از ابتدای شیوع کرونا محدودیت ها در خصوص تردد مسافران است و بخش تجاری که شامل واردات و صادرات و ترانزیت می شود، با رعایت پروتکل ها امکان پذیر است.

قاسمی همچنین درباره آخرین وضعیت تردد از مرزهای عراق گفت: تا ۱۵ اردیبهشت ماه ممنوعیت تردد مسافران از این مرزها عملیاتی می شود و بعد از ۱۵ اردیبهشت مجددا بررسی می شود و چنانچه نیاز بود ممنوعیت مجددا استمرار پیدا خواهد کرد.


ت ت
کدخبر: 18091 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین