این ماده ارزشمند همه ی ضعف بیماران کرونا را از بین می برد
در دوران شیوع کرونا ، یکی از مواردی که در بیماران کرونایی دیده می شود مشکلات ریوی است و بیماران کرونا پس از بهبودی هم دچار ضعف شدید هستند و استفاده از نخود ، رژیم بسیار مفیدی برای رفع ضعف و بازگشت قوای بدن است.
به گزارش منیبان، نخود پخته برای دردهای ریوی مفید است تا آنجا که در طب سنتی از آن به غذای ریه نام برده می شود.
- نخود دارای املاح ، ویتامین و پروتئینهای متعددی از جمله نشاسته ، کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم ، روغن گیاهی ، مس و ویتامینهایی مانند ویتامین A ، B1، B2 است .
- خیسانده نخود در سرکه به مدت یک شب برای کشتن کرم معده هم بسیار مفید و باز کننده انسداد هاست .
نخود تقویت کننده قلب و در رفع یبوستهای حاد و مزمن موثر است همچنین عضلات اسکلتی را تقویت میکند و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه میشود.
نخود ، برطرف کننده ضعف بیماران کرونایی
- دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است. این ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند بنابراین به افرادی که دارای بیماریهای خود ایمنی مانند اماس هستند نیز توصیه میشود.
- از بین برنده انگلهای روده ، برطرف کننده درد سینه و تنگی نفس ، تقویتکننده ریشه مو ، درمان زردی ، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است.
نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوانها و دندانها مصرف آن توصیه میشود همچنین این ماده غذایی چنانچه با عسل ترکیب شود و به صورت یک پماد درست شود به عنوان التیام دهنده زخمها مفید خواهد بود.
بنابراین فلافل به دلیل دارا بودن نخود ، دارای ریزمغذی های مفیدی است و علاوه بر در دسترس بودن و قیمت مناسب ، استقبال فرزندان از آن بیشتر از آب نخود است .
- فلافل در رژیم غذایی هفتگی یک خانواده بسیار مفید است به شرط آنکه ملاحظات بهداشتی و استفاده از روغن مناسب برای سرخ کردن آن رعایت شود .
جوانه نخود حاوی مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئین بوده و به عنوان یکی از بهترین و غنی ترین منابع گیاهی پروتئین برای گیاهخوران شناخته می شود. مصرف جوانه نخود به کنترل قند خون کمک می کند، باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و سلامتی پوست را بهبود می دهد.
- نخود دارای اسید آمینههای مختلف ، ویتامینها و مواد معدنی بسیار مفیدی است که میتوانیم بگوییم نه فقط یک غذا بلکه دارو محسوب میشود و از بهترین حبوبات برای غذای انسان است که در طب سنتی هم برای مصرف آن تاکید شده است .