هرگز زرشک‌پلو را با مرغ، زردآلو را با ماست نخورید!

خوردن برخی از مواد غذایی ممکن است برای گوارش و سلامتی افراد مضر باشد ما در این مطلب قصد داریم نمونه هایی از مواد غذایی که نباید با هم خورده شوند را برایتان به اشتراک بگذاریم

هرگز زرشک‌پلو را با مرغ، زردآلو را با ماست نخورید!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، جالب است بدانید اصول تغذیه درست می تواند شما را تا حد بسیار زیادی از برخی از بیماری های گوارشی مصون دارد طب سنتی همواره بر این باور است که غذاها را باید بر طبق مزاج و  طبع بدن خوردو خوردن برخی مواد غایی در بدن باعث اختلال خواهد شد مانند خوردن عسل با خربزه ما در ادامه مطلب قصد داریم برای شما خوردن برخی از مواد غذایی که با هم مضر هستند را به اشتراک بگذاریم

عسل با خربزه

به گفته یک متخصص تغذیه، مصرف مواد غذایی به صورت همزمان در مواردی ممکن است کشنده باشند و یا اینکه مانع دستیابی به غذاهای ایده‌آل شود هرگز خود را از غذاهایی که بیشترین ارزش غذایی را دارند محروم نکنید.همچنین مواد غذایی اگر با هم مصرف شوند هم مشکل سازهستند و هم ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد به عنوان مثال مصرف عسل با خربزه و زرد آلو با ماست احتمال مرگ دارد.

 مصرف خیار با غذاهای چرب و گوشتی ارزش غذا را کاهش می‌دهد و ممکن است به خاطروجود عوامل دیگر و یا مستعد بودن افراد باعث مسمومیت غذایی یا بیماری شود.این متخصص تغذیه گفت: غذاهای داغ که مصرف آنها باعث ضعف و کم حوصلگی می‌شود اگر درمان نشود منشأ بیماری و باعث عصبانیت می‌شود.

همچنین نوشیدن آب بین غذا باعث اختلال درهضم و باعث ایجاد زخم معده در فرد می‌شود. مصرف ماست با غذاهای گوشتی و مانند آن علاوه بر دیگر حسنات آن مانندجلوگیری از پوکی استخوان، تقویت نور چشم، برطرف کردن بوی دهان و…برای هضم غذا هم مؤثر است ولی باعث می شود آهن غذا را کاهش داده و یا خنثی کند، لذا کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید با غذاهایی که دارای آهن کمتری هستند، یا اصلاً استفاده نشود،یا حداقل دو ساعت بعد از غذای دارای آهن و یا با غذاهایی باشد که آهن زیادی ندارند.

ماست و سالاد را با هم نخورید

بهتر است سالاد و ماست را به صورت جداگانه یا با حداقل یکی دوساعت فاصله میل کنید. حتی می‌توان ماست را قبل از غذا و سالاد را بعد ازغذا مصرف کرد. برای همراهی غذا، سبزی‌ها به‌ویژه ریحان، ترخون و تره که طبع گرمی دارند، بهترین گزینه‌اند.

چند مدل گوشت را با هم نپزید

هیچ‌وقت مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله را در خورش‌های‌تان نریزید.تفاوت طبع این گوشت‌ها، این اقدام را در طب سنتی منع کرده است.

باقالی‌پلو را با ماهی نخورید

باقالی‌پلو با ماهی در عین خوشمزه‌بودن، ترکیب چندان مناسبی نیست؛چراکه باقالی نفخ زیادی ایجاد می‌کند و ماهی هم در میان گوشت‌ها سردترین طبع را دارد و رطوبت ایجاد می‌کند. از آن‌جا که رطوبت پایه به وجود آمدن نفخ است، خوردن باقالی نفاخ همراه ماهی می‌تواند فرد را دچار باد شکمی کند.پس بهتر است ابتدا ماهی را در سسی از کنجد و ادویه و آویشن بخوابانید،سرخ کنید تا طبعش متعادل شود. خوردن خرما را هم با این غذا فراموش نکنید.

ماست را با ترشی نخورید

اگر می‌خواهید برای همراهی غذا از ترشی استفاده کنید یا غذای شما حاوی آبلیمو است، بهتر است خوردن ماست و لبنیات را فراموش کنید؛چراکه هر دویشان طبع سردی دارند. اگر همزمان خورده شوند، فرد دچار سردی می‌شود.

ماست را با ماهی نخورید

هر چقدر غذا طبع سردی داشته باشد، خوردنش مشکل‌سازتر می‌شود.ماست طبع سردی دارد و نباید همراه با ماهی که سردترین طبع را درمیان گوشت‌ها دارد، میل شود؛ چراکه باعث تولید خلط خام زیادی در بدن می‌شود.

چند نوع میوه را با هم نخورید

در طب سنتی آمده که خوردن چند نوع میوه با هم خوب نیست. بهتر است یک نوع میوه یا میوه‌هایی که هم‌خانواده هستند، میل شود، مثل پرتقال و نارنگی. اما مثلا خیار را نباید با سایر میوه‌ها خورد، چون طبع سردی داردو منجر به سوء‌هاضمه و نفخ می‌شود و در معده‌های مرطوب باعث ترش‌کردن، رخوت و سستی و خواب‌آلودگی و اختلال حافظه می‌شود. اگر به خیار علاقه دارید، حتما به آن نمک بزنید.

تن‌ماهی را با تخم‌مرغ نخورید

غذا‌های مختلف در طب سنتی به دسته‌های مختلفی تقسیم شده‌اندکه خوردن سه دسته از غذا‌ها با هم به‌شدت منع شده‌اند؛ لبنیات، تخم‌مرغ وگوشت‌ها. یعنی هیچ‌کدام از این غذا‌ها را (دو به دو یا هر سه را با هم) مصرف نکنید، چون هرکدام از آن‌ها یک غذای کامل هستند، حتی برای مزه‌دارکردن ماهی و بعضی گوشت‌ها آن‌ها را در تخم‌مرغ نخوابانید. این موضوع برای تن‌ماهی و تخم‌مرغ هم مصداق پیدا می‌کند.

زرشک‌پلو را با مرغ نخورید

زرشک‌پلو گزینه خوبی برای همراهی با مرغ نیست. همراهی مرغ با زرشک که طبع سردی دارد، باعث سردتر شدن طبع مرغ شده و می‌تواند هضم غذا را برای بدن سخت‌تر کند، پس بهتر است در خوردن چنین غذایی زیاده‌روی نکنید یا زعفران را چاشنی غذا کنید.


ت ت
کدخبر: 46609 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها