درمان فوری بی‌خوابی با این گیاهان عالی

بی‌ خوابی مشکل بسیاری از افراد است. برخی از گیاهان می‌توانند خواب شما را تنظیم کنند.

درمان فوری بی‌خوابی با این گیاهان عالی

به گزارش منیبان؛ افراد مبتلابه اختلال خواب ممکن است در رختخواب مدت‌ها بیدار بمانند و کیفیت بدخواب باعث شود بعد از خوابیدن احساس طراوت نداشته باشند. سیگار کشیدن، چرت زدن مکرر در طول روز، پیری، کافئین بیش‌ازحد، افسردگی، تغییرات محیطی مانند نور و صدا، تغییرات شغلی، اضطراب و غیره از علل شایع بی‌ خوابی هستند. به‌عنوان مناسب‌ترین داروی گیاهی برای کم شدن خواب و درمان قطعی بی‌ خوابی می‌توان به پنج گیاهی که در ادامه می‌آیند، اشاره داشت. 

گیاه والرین (Valerian) یا سنبل الطیب

ریشه گیاه والرین یا سنبل الطیب برای تسکین اضطراب، بی‌قراری عصبی و بی‌ خوابی موثر است و این گیاه به همین دلیل برای درمان خانگی بی‌ خوابی و استرس مورداستفاده قرار می‌گیرد.

علت علمی تاثیر این گیاه آزادسازی واسطه شیمیایی گابا (GABA) در مغز است که سبب آرامش می‌شود. درنتیجه، بیشترین تاثیر را می‌تواند در بی‌خوابی‌های ناشی از اضطراب و بی‌قراری داشته باشد.

گل ساعتی (Passionflower)

گل ساعتی نیز یک داروی گیاهی برای بی‌خوابی شبانه است که شهرت زیادی در این زمینه دارد. اثر آرام‌بخش این گیاه سال‌های متمادی است که در کشور آلمان ثابت‌شده و در ترکیب با والرین، می‌تواند خواب عمیق و آرامی را مهیا کند.

بادرنجبویه (Lemon Balm)

ترکیب گیاه بادرنجبویه با گیاه والرین می‌تواند سبب کاهش اختلالات خوابی مانند بی‌ خوابی شود که به همین دلیل، این دو داروی گیاهی برای درمان بی‌ خوابی شبانه بسیار پرکاربرد هستند. بعلاوه، اثر آنتی‌اکسیدانی این گیاه برای کبد و اثر تقویت مغزی آن برای حافظه تا حد زیادی مطالعه شده است.

مالت (Hops)

نوشیدنی مالت نظیر ماءالشعیر سبب کاهش اضطراب، التهابات و بهبود کیفیت خواب می‌شود. البته، ازآنجایی‌که این نوع نوشیدنی‌ها معمولا با قند یا الکل بالا ارائه می‌شوند، استفاده از آن‌ها چندان نمی‌تواند برای سلامتی مفید باشد. بنابراین، اگر قصد دارید که از مالت برای درمان قطعی بی‌ خوابی استفاده کنید بهتر است به سراغ مدل‌های ساده و بدون طعم این نوع نوشیدنی بروید.

گیاه بابونه (Chamomile)

این گیاه سابقه طولانی در درمان خانگی بی‌ خوابی دارد و بیشتر به‌صورت چای مصرف می‌شود. اثر ضدالتهابی آن در رفع مشکلات گوارشی، تحریکات پوستی و گلودرد کمک می‌کند. بنابراین، بابونه می‌تواند به‌عنوان داروی گیاهی برای استرس و بی‌ خوابی‌های ثانویه ناشی از بیماری‌های التهابی نیز موثر باشد.


ت ت
کدخبر: 56090 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها