ابلاغ نحوه احراز اشتغال به تحصیل فرزندان پسر بازنشستگان تامین اجتماعی

در راستای توسعه سرویس‌های غیرحضوری و بهره‌برداری از ابزارهای الکترونیکی در فرآیندهای ارائه خدمت به مخاطبان سازمان تامین اجتماعی، سرویس غیرحضوری و الکترونیکی احراز مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور و بالای ۱۹ سال سن بیمه شدگان و مستمری بگیران ( بازنشسته و ازکارافتاده کلی) راه‌اندازی شده است.

ابلاغ نحوه احراز اشتغال به تحصیل فرزندان پسر بازنشستگان تامین اجتماعی
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، بر این اساس، تمامی بیمه شدگان و مستمری بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی، که دارای حساب کاربری فعال در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی هستند، می‌توانند مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور تحت تکفل خود را که بالای ۱۹ سال سن دارند، بصورت غیرحضوری و از طریق سرویس مذکور اعلام کنند. 

علاوه بر بیمه شدگان و مستمری بگیران، فرزندان ذکور بالای ۱۹ سال سن و تحت تکفل آن‌ها، در صورت ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی، می‌توانند راسا نسبت به اعلام مراتب اشتغال به تحصیل خود از طریق سرویس مذکور اقدام کنند. 

خاطرنشان می‌سازد، اعلام مراتب اشتغال به تحصیل بصورت غیرحضوری، منوط به دریافت کد رهگیری (کد مجوز استعلام گواهی اشتغال به تحصیل) توسط متقاضی از سامانه استعلام مدرک تحصیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی اینترنتی https://estelam.msrt.ir و مطابق ضوابط اعلام شده در سامانه مذکور است. 

متقاضیان واجد شرایط، ظرف سه ماه پس از دریافت کد رهگیری موصوف، می‌بایست نسبت به اعلام آن از طریق درگاه غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی اقدام کنند. در غیر اینصورت، اعلام مراتب اشتغال به تحصیل و بهره مندی از خدمات مورد نظر، منوط به دریافت مجدد کد یادشده از سامانه ذی ربط خواهد بود. 

پس از اعلام کد رهگیری توسط متقاضی واجد شرایط، استعلام موضوع اشتغال به تحصیل بصورت الکترونیکی از طریق سرویس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده و در صورت تائید و احراز مراتب، اطلاعات مربوطه در پایگاه سازمان تامین اجتماعی ذخیره و ملاک ارائه خدمات به ذینفع خواهد بود. 

اعتبار اطلاعات دریافتی از پایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور ارائه خدمات، با توجه به تاریخ تائید مراتب اشتغال به تحصیل، لغایت پایان نیمسال تحصیلی مربوطه بوده و برای دوره‌های تحصیلی بعدی، فرآیند دریافت کدرهگیری و استعلام، می‌بایست مجددا انجام شود. 

با راه اندازی سرویس یادشده و به منظور حذف کاغذ و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، دریافت گواهی‌های اشتغال به تحصیل صادره از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فاقد موضوعیت است و صرفا در موارد ضروری و در صورت‌عدم امکان استعلام الکترونیکی (بدلیل اختلال در شبکه، نقص در اطلاعات پایگاه ذی ربط و…)، رسیدگی به درخواست مراجعین حضوری بر اساس گواهی الکترونیکی صادره از سامانه سجاد، کمافی السابق بلامانع است.


ت ت
کدخبر: 36433 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین