آشپزی سه سوته فقط با سه چهار قلم

در این مقاله طرز تهیه کله جوش، این غذای اصیل ایرانی را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم.

آشپزی سه سوته فقط با سه چهار قلم
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، کله جوش یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از ساده ترین غذاها در گذشته محسوب می شده است، البته این غذا امروزه به صورت مجلسی تر با موادی مانند مغز گردو تهیه می شود،

مواد لازم برای 4 نفر

کشک

400 گرم

گردو

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

نعناع خشک

1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و روغن

به مقدار کافی

دستور پخت کله جوش

مرحله اول

ابتدا گردوها را پودر می کنیم (زیادی پودر نشود و کمی دانه های ریز آن به اندازه یک عدس زیر دندان حس شود) و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و آنوقت نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و بعد نعناع خشک و گردوهای خرد شده را اضافه می کنیم.

(عکس) شباهت بیش از حد الیکا عبدالرزاقی، ستاره اینروزهای برنامه "جوکر 2"، به مادرش/ امین زندگانی، بازیگر سریال "طوبی"، چه مادرخانم جوان و خوش خنده‌ای داره!

مرحله سوم

حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گردوها از حالت خامی بیرون بیایند و ( متناسب با غلظت کشک آب به غذا اضافه می کنیم، اگر کشک بسیار غلیظ بود نیاز است که آب بیشتری اضافه می کنیم)

مرحله چهارم

در آخر 1 لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه بجوشد و بعد مجددا اگر غلظت کشک زیاد بود آنرا با کمی آب رقیق می کنیم و اضافه می کنیم و بعد از 3 دقیقه کله جوش ما آماده شده است.

مرحله پنجم

می توانید همان ابتدا که پیاز را داخل قابلمه تفت می دهیم کمی سیر رنده شده و 1 قاشق آرد نیز اضافه کنید ولی دستور اصلی همین چیزی است که در بالا اشاره کردیم.کله جوش را داخل کاسه ای می ریزیم و با گردو و نعناع روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.


ت ت
کدخبر: 231183 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین