تخم مرغ را به هر روشی بپزید، می‌توانید آن را به‌آسانی در هر زمانی از روز مصرف کنید. تخم‌ مرغ قیمت زیادی ندارد؛ ولی یکی از غنی‌ترین منابع پروتئین است.

به گزارش منیبان؛ تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از پروتئین است، اما اشتباه در تهیه آن می‌تواند این محصول را از خواص مفید محروم کند یا حتی به سلامتی آسیب برساند.

بدترین روش مصرف تخم مرغ

به گفته نویسنده مقاله در اسپوتنیک، عملیات حرارتی مواد غذایی به تخریب باکتری‌ها کمک می‌کند. اما اگر تخم‌مرغ به مدت طولانی بجوشد، گوگرد و آهن موجود در آن به مواد دیگری تجزیه می‌شود و محصول ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. در عین حال، دوستداران تخم مرغ آب پز به دلیل حرارت ندادن ناکافی در معرض مسمومیت هستند. تخم مرغ خام به ویژه برای کودکان خطرناک است.

زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ از نظر محتوای پروتئین در راس هرم غذایی قرار دارد. برای اینکه به درستی زرده تخم مرغ جذب شود و به کاهش وزن کمک کند، زرده‌ها باید با سبزیجات، ماهی، گوشت خورده شود.  اگر می‌خواهید هضم غذا را بهبود ببخشید و کمبود ویتامین را فراموش کنید، دو عدد زده تخم مرغ را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

پیش از این در تحقیقات مشخص شده است که گروهی از نوجوانانی که صبحانه با پروتئین بالا یا به عبارتی تخم مرغ مصرف کردند، ۴۰۰ کالری دریافتی روزانه خود را کاهش و توده چربی بدنشان را از دست دادند؛ این در حالی است که گروه‌هایی که صبحانه با پروتئین معمولی مصرف کردند یا به حذف صبحانه ادامه دادند، چربی بیشتری در بدن داشتند.

کدخبر: 61935 تاریخ انتشار