کسانی که آلرژی فصلی دارند با فرا رسیدن فصل بهار برای یک مبارزه آماده می‌شوند: مبارزه برای حفظ کیفیت زندگی. علائم آلرژی می‌توانند ما را در ساعات کار، خواب و تفریح با مشکلات جدی روبه‌رو کنند.

به گزارش منیبان؛ افرادی که با شروع بهار و گرده‌افشانی برخی درختان و گیاهان دچار حساسیت‌های فصلی می‌شوند می‌توانند با اصلاح رژیم غذایی و مصرف نوشیدنی‌هایی همچون ماءالشعیر و برخی عرقیات بهاره از بروز یا تشدید علائم حساسیت‌های بهاری جلوگیری کنند.

ماءالشعیر، راهکار مقابله با آلرژی فصلی

پیشنهاد ویژه

افراد برای پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌های بهاری می‌توانند به ‌مدت ۳ روز از ماءالشعیر طبی استفاده کنند و پس از آن تا چند روز از سبزی‌های پخته‌شده و بدون ادویه به‌جای وعده غذایی استفاده کنند.

عرقیات گیاهی موثر در مقابله با آلرژی بهاری

نوشیدن عرقیات گیاهی به‌ویژه، عرق گیاهان بهاره مانند:

    شاتره

    کاسنی

    خرفه

در پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی توصیه‌شده است.

پاکسازی کبد و بدن

یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از حساسیت فصلی، جوش‌ها و دمل‌های پوستی، رعایت رژیم‌های پاکسازی است که به سبک شدن بدن و استراحت کبد و خروج مواد زائد و سموم کمک می‌کند.

عرقیات پاکسازی کننده بدن

نکات تغذیه‌ای برای پاکسازی بدن

    گنجاندن کاهو سکنجبین، سمنو و آش‌های ساده کم‌گوشت با چاشنی ترش در وعده‌های غذایی

    خوردن سوپ‌جو و پلو گشنیز با جوجه

    استفاده از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و به

    کنار گذاشتن غذاهای چرب و سرخ‌کردنی

    کاهش مصرف خوراکی‌های تلخ، تند و شور

    کم کردن مصرف خوراکی‌هایی با مزاج گرم، مانند: آجیل شور، گردو و دیگر مغزها

    پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های گرمی‌بخش یا بسیار تری‌بخش مانند شربت‌های بسیار شیرین و غیره

روش تهیه:

۵۰گرم جوی پوست‌کنده را با چهار لیوان (یک لیتر) آب، آن‌قدر بجوشانید تا جوها کاملا پخته و شکفته شوند. تا قبل از سرد شدن کامل، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

کسانی که معده سرد و یا تر دارند، یا با نوشیدن ماءالشعیر دچار ضعف شدید یا سردرد می‌شوند، بهتر است در هر لیوان آن، یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند و توصیه می‌شود در زمان مصرف، ماءالشعیر را خوب تکان دهید و سپس میل کنید.

ماءالشعیر در برخی افراد مستعد، مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند و از این رو اگر با افزودن عسل هم دچار مشکلات گوارشی همچون نفخ شدید، می‌توانید در چند دقیقه آخر آماده شدن ماءالشعیر، کمی چوب دارچین به آن بیفزایید.

کدخبر: 75717 تاریخ انتشار