طرز تهیه خورش ماست اصفهانی؛ اصیل و خوشمزه

یکی از غذاهایی که مردم اصفهان با شرایط زیستی خاص خود طبخ می کنند، حلیمی است به نام خورش ماست. در این مطلب آموزش “خورش ماست اصفهانی” را برای شما در آشپزخانه نمناک در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی؛ اصیل و خوشمزه
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، یکی از غذاهایی که مردم اصفهان با شرایط زیستی خاص خود طبخ می کنند، حلیمی است به نام خورش ماست. در این مطلب آموزش “خورش ماست اصفهانی” را برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی

ماست چکیده بی نمک  دو نیم  کیلوگرم

 گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)

پیاز  1 عدد

 زرده تخم مرغ    2 عدد

شکر    1 پیمانه سرخالی

 آب   2 تا 3 پیمانه

 نمک ، زردچوبه،گلاب و زعفران  دم کرده به مقدار کافی

بادام ، خلال پسته  و زرشک به اندازه کافی برای تزیین

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

ابتدا گوشت را با پیاز و کمی زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد.وقتی گوشت پخت  ، قبل از اینکه از روی حرارت برداشته شود مقداری نمک هم به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و در یک ظرف مسی با گوشتکوب خوب آن را بکوبید  تا کشدار شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.وقتی مایه جوش آمد گوشت کوبیده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا  مخلوط شوند.در این مرحله باید مواد کش دار شوند. در مرحله آخر نمک ، زعفران آب کردن و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا خورش جا بیفتد. خورش ماست آماده شده را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین کنید.

نکات کاربردی طبخ  و سرو خورشت ماست اصفهانی

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

این خورش سرد سرو می شود.

از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش ماست اصفهانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .

خورش ماست اصفهانی را می توانید در وعده شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


ت ت
کدخبر: 244564 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین