بیماران چربیخون فقط نوع نان را مصرف کنند!
گاهی برای کنترل بیماری تعویض نان مصرفی هم کمک میکند. بیماران مبتلا به چربیخون نیز میتوانند با تغییر نان مصرفی خود این بیماری را کنترل کنند.
به گزارش منیبان؛ مقدار فیبر و سبوس بالای موجود در نان سنکگ باعث شده است که این نان فواید زیادی برای سلامتی انسان داشته باشد. بیماران مبتلا به چربیخون با مصرف این نان میتوانند از خواص بینظیر آن بهرهمند شوند. حتی اگر مبتلا به چربیخون هم نیستید، این نان را جایگزین نانهای دیگر کنید.
خواص نان سنگک از کجاست؟
خواص درمانی نان سنگک از آنجا نشات میگیرد که خمیر آن از آرد کامل تهیه میشود و روش خاصی در تهیه آن به کار میرود. این عوامل موجب میشود که نان سنگک هضم آسان داشته باشد و سلامت بدن را تامین کند.
سنگک یکی از انواع نان سنتی است که در تهیه آن از دانههایی مثل کنجد، سیاهدانه یا مخلوطی از هردو برای خوش طعمتر کردنش استفاده میشود و این امر نیز بر خواص خوب این نان افزوده است.
ویتامینها و مواد مغذی نان سنگک
آرد نان سنگک از گندم کامل همراه با سبوس تهیه میشود. به گفته کارشناسان تغذیه، سبوس گندم حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین B، ویتامین E و فیبر است که برای درمان بیماریهای عصبی و پوست توصیه میشود، همچنین فیبر موجود در سبوس به درمان بیماریهای یبوست، قلبی – عروق، بیماری فشارخون و پیشگیری از سرطان و دیابت کمک میکند.
مواد معدنی در نان سنگک
اما شاید مهمترین دلیل برتری نان سنگک نسبت به سایر نانها در این است که در تهیه این نان نمک کمتری استفاده میشود. همچنین نان سنگک برای افرادی که از اضافه وزن رنج میبرند مناسب است، چرا که سبوس درون این نان حجم بسیار زیادی از معده را اشغال میکند و مناسب برای رژیمهای غذایی است.
میتوانید برای تزئین و استفاده بیشتر از خواص نان سنگک از کنجد و زیره در تهیه آن استفاده کنید. همچنین برای اطلاع بیشتر از خواص زیره مطلب زیره سیاه، داروی معجزهگر آشپزخانه را بخوانید.
برای کنترل چربی خون از غلات کامل استفاده کنید
مواد مغذی متعددی که در غلات کامل وجود دارند به سلامت قلب کمک میکنند. از نانهای سبوسدار، پاستای سبوسدار، آردهای سبوسدار و برنج قهوهای استفاده کنید.
جودوسر و سبوس جو از دیگر انتخابهای خوب و مناسب هستند. نان سنگک بهترین انتخاب برای بیماران مبتلا به چربی خون و بیماریهای قلبی است. نان سنگک از معدود نانهایی است که با سبوس تهیه میشود و میزان فیبر موجود در آن در مقایسه با دیگر نانها بیشتر است.