نشانه‌های عجیب تنهایی!

همه ما در طول زندگی خود ممکن است احساس تنهایی کرده باشیم و این امری کاملا طبیعی است.

نشانه‌های عجیب تنهایی!

به گزارش منیبان؛ گاهی اوقات ممکن است این احساس تنهایی کردن ادامه‌دار باشد و زندگی روزمره را دچار اختلال کند. اگر شما هم دچار این احساس شده باشید، حتما به دنبال راه درمانی برای رهایی از این حس بوده‌اید و شاید به نتیجه دلخواه نرسیده باشید.

دلایل احساس تنهایی افراد

اگر تا به امروز نتوانسته‌اید با این احساسات کنار بیایید با ما همراه باشید تا با راهکارهایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد آشنا شوید.

احساس تنهایی چیست؟

احساس تنهایی کردن برای هرکسی معنی به‌خصوصی ممکن است داشته باشد. برای برخی از افراد تنهایی به معنی نبود شخصی در کنارشان است و ممکن است حتی در بین جمع هم باز احساس تنهایی کنند. این احساس علائم گوناگونی می‌تواند داشته باشد از جمله:

دلیل اینکه گاهی احساس تنهایی می‌کنیم چیست؟

احساس تنهایی کردن می‌تواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد مثل:

شکست عشقی در گذشته

اینکه گاهی کسی تمایل به تنهایی دارد می‌تواند به خاطر جریحه‌دار شدن احساساتش در گذشته باشد و به کسی اجازه ورود به زندگی و حریم شخصی‌اش را ندهد. اگر شما هم دچار این حس هستید و هنوز درمانی برای مقابله با آن پیدا نکرده‌اید، حتما از یک روانپزشک کمک بگیرید.

درون‌گرا بودن

افرادی که ذاتا درون‌گرا هستند تلاش زیادی برای برقراری ارتباط با دیگران انجام نمی‌دهند. ولی پس از مدتی این درون‌گرا بودن و ساکت و آرام ماندن در جمع دوستان می‌تواند برای این افراد کمی آزاردهنده شود و احساس تنهایی کند.

عدم موفقیت در پیدا کردن نیمه گمشده خود

نداشتن یک همدم، یک دوست و یا یک همسر می‌تواند به این احساس دامن بزند. با پیدا کردن شناخت کافی نسبت به ویژگی‌های شخصیتی و بالا بردن مهارت‌های ارتباطی، می‌توان این دوران را به خوبی سپری کرد و جفت مناسب خود را پیدا کرد.

نداشتن دوستان صمیمی

دلیل اینکه هنوز موفق نشده‌اید که دوست صمیمی داشته باشید می‌تواند به این دلیل باشد که در حلقه اجتماعی خود، بیش از کیفیت به کمیت توجه کرده‌اید.

انواع احساس تنهایی کدام است؟

سه مدل احساس تنهایی وجود دارد. این سه مدل عبارتند از:

تنهایی بین فردی

این تنهایی معمولاً به‌صورت جدا افتادگی و تجربه بی‌کسی در افراد بروز می‌کند و به معنای دورافتادن از دیگران است. عوامل زیادی موجب بروز این حس می‌شود مثل انزوای جغرافیایی، فقدان مهارت‌های اجتماعی، داشتن احساسات به‌شدت متضاد درباره‌ صمیمیت یا یک سبک شخصیتی (اسکیزوئید، خودشیفتگی، استثمارگر یا قضاوت‌گر)

تنهایی درون‌فردی

در این مدل از تنهایی، اجزای مختلف وجود فرد، از هم فاصله می‌گیرند و زمانی اتفاق می‌افتد که فرد احساسات یا خواسته‌هایش را خفه می‌کند و یا بایدها و اجبارها را به‌جای آرزوهایش می‌پذیرد، به قضاوت خود بی‌اعتماد می‌شود یا استعدادهای خود را به‌دست فراموشی می‌سپارد.

تنهایی اگزیستانسیال یا تنهایی وجودی

این افراد از دیگران و از اجزای خود جدا می‌افتند، ولی در عمق این جدا افتادگی‌ها، تنهایی اساسی‌تری وجود دارد که به هستی مربوط می‌شود، تنهایی‌ای که به‌رغم رضایت‌بخش‌ترین روابط با دیگران و به رغم خودشناسی و انسجام درونی تمام‌عیار، همچنان باقی است.


ت ت
کدخبر: 140735 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها