بعد از خوردن این خوراکی ها هرگز مسواک نزنید

مینای دندان به عنوان سخت ترین بافت بدن و لایه ای غنی از مواد معدنی استقامت زیادی در برابر مواد اسیدی و نیروی های وارده به دندان دارد و از عاج زیرین محافظت می کند. بنابراین حفاظت از آن در سلامت دندان ها موثر است.

بعد از خوردن این خوراکی ها هرگز مسواک نزنید
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، بعد از خوردن ترشیجات، مینای دندان نرم می‌شود و در صورت استفاده ازمسواک و خمیر دندان به سادگی ساییده شده و آسیب می‌بیند.

 مینای دندان به عنوان سخت ترین بافت بدن و لایه ای غنی از مواد معدنی استقامت زیادی در برابر مواد اسیدی و نیروی های وارده به دندان دارد و از عاج زیرین محافظت می کند. بنابراین حفاظت از آن در سلامت دندان ها موثر است.

مصرف زیاد و مداوم مواد ترش و اسیدی همچون لواشک صنعتی و ترشک ها، مینای دندان را به شدت در برابر انحلال قرار می دهد و ضخامت آن را کم می کند، بنابرین این آگاهی باید در جامعه ایجاد و از مصرف بیش از حد ترشیجات پرهیز شود.

 در صورت مصرف ترشی نباید بلافاصله بعد از آن مسواک زد، زیرا در این حین مینای دندان نرم شده و مسواک و خمیر دندان نیز که حاوی مواد ساینده هستند باعث سایش بیشتر آن می شود. باید دهان را با آب شرب شسته و از آدامس های بدون قند استفاده کردو در واقع جویدن این نوع آدامس باعث ترشح بیشتر بزاق و برگشت مواد معدنی به مینای دندان می شود.

مواد غذایی و قندی باقی مانده روی دندان مورد مصرف میکروب ها قرار گرفته و اسید تولید می کنند و به مرور زمان و در صورت رعایت نکردن بهداشت صحیح دهانی، اسید تولیدی باعث تخریب مینای دندان و در نهایت پوسیدگی دندان می شود.

 

در صورت نمود حفره های میکروسوپی روی مینای دندان می توان با استفاده از مسواک میکروب ها حذف کرد و با رسوب خمیر دندان حاوی فلوراید و مواد معدنی بزاق دهان حفره های میکروسکوپی ترمیم می شود.


ت ت
کدخبر: 16553 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین