با خواص شگفت انگیز سیر سیاه بیشتر آشنا شوید!

برای حفظ جوانی، زیبایی و مقاومت بدن، سیر سیاه استفاده کنید.

با خواص شگفت انگیز سیر سیاه بیشتر آشنا شوید!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه می کنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش می دهد.

 در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد.

سیر سیاه دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروــ کاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور در مقایسه با سیر تازه است؛ توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی  بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه نیز می شود.

شواهدی مبنی بر اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و اثرات محافظت کننده عصبی در چند دهه گذشته گزارش شده است؛ سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم چربی سوز و کاهش وزن شناخته می شود.

 "سیر سیاه" می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است.

"سیر سیاه" فرآورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می شود؛ طی این فرایند، سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری می کنند؛ پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه آن شیرین و رنگ آن سیاه می شود.


ت ت
کدخبر: 22251 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین