این خوراکیها را هرگز با گیلاس نخورید!
پزشکان توصیه میکنند همراه گیلاس از غذاهای ترش و اسیدی استفاده نکنید.
به گزارش منیبان؛ تاتیانا بوچارووا متخصص غدد خوراکیهایی را برشمرد که خوردن آنها همراه با گیلاس ممنوع بوده و مشکلآفرین میشوند.
بوچارووا گفت: افراد بزرگسال سالم که از بیماریهایی مانند ورم معده حاد یا دیابت رنج نمیبرند میتوانند روزانه تا سقف ۲۰۰ گرم گیلاس مصرف کنند.
به گفته این پزشک اگر فردی مبتلا به ورم معده است، اما دوست دارد چند گیلاس بخورد، نباید آن را همراه خوراکیهای ترش و شبه اسیدی مانند توت، انگور، هلو، سیب و مرکبات مصرف کند.
به گفته بوچاروا، ترکیب گیلاس و حبوبات نیز مضر است و به سلامت عمومی فرد آسیب میزند. علاوه بر این، خوردن گیلاس به عنوان دسر پس از سوپ با لوبیا یا فرنی عدس نامطلوب است. ترکیب این غذاها احتمال بروز مشکلات رودهای را افزایش میدهد.