بهترین ماده غذایی برای باز شدن رگ ها

تمام مواد غذایی که در اطراف ما هستند و ما آنها را مصرف می‌کنیم هم مضرند و هم مفیدند.

به گزارش منیبان، غذاهایی که معمولاً برای باز شدن رگ‌ها مفید هستند بیشتر موادی است که آنتی‌اکسیدان دارند مثل ویتامین‌های A,D,E که بیشتر در همه مواد غذایی به ندرت یافت می‌شوند و نمی‌گذارند رگ‌ها بگیرد.

 بنابراین باید در غذاها ویتامین مثل ویتامین ‌E در جوانه گندم و ویتامین D در مرکبات و ویتامین D در هویج که پیش ساز ویتامین A است و همینطور در سبزیجاتی که با رنگ سبز تیره و سبزیجات زرد و نارنجی ویتامین A دارند، ویتامین D در ماهی‌ها و میگوها و در بعضی از روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند و اخیراً در شیر هم به صورت مکمل اضافه می‌کنند تا شیرها غنی شوند.

 اگر مواد غذایی ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها را داشته باشند می‌توانند به راحتی رگ‌ها را باز کنند و کمک کنند به رگ‌های عروقی و مورد دیگر این است که این ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در املاح نیز یافت می‌شوند مثل املاح زینک و روی اینها همه مواد مناسبی هستند که باعث باز نگه داشته شدن رگ‌های عروقی می‌شوند.


ت ت
کدخبر: 30091 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها