یک خبر بد برای بهبودیافتگان کرونا درباره تولید آنتی بادی
بخش قابل توجهی از مبتلایان به بیماری کرونا آنتی بادی تولید نمی کنند که این می تواند عامل اصلی ابتلای چندباره یک فرد به این بیماری باشد.
به گزارش منیبان و به نقل از forbes، اگر فکر می کنید در برابر ویروس کرونا محافظت شده اید و نیازی به تزریق واکسن کرونا ندارید فقط به این دلیل که قبلاً به این بیماری مبتلا شده اید؟ از خود چندان مطمئن نباشید. مطالعه ای که به تازگی در مجله «ظهور بیماری های مسری» منتشر شده نشان می دهد که ۳۶ درصد از افرادی که به کووید -۱۹ مبتلا شده بودند ، آنتی بادی علیه سندرم حاد تنفسی حاد کروناویروس ۲ (SARS-CoV-۲) در خون خود ندارند.
البته این مطالعه در رابطه با مبتلایان آمریکایی انجام شده است. این ۳۶ درصد بیشتر از رقم آمریکایی هایی است که هنوز هات داگ را یک ساندویچ می دانند!
به هر حال نتایج این تحقیق بسیار گسترده نشان میدهد افرادی هم که به کرونا مبتلا شده و خوب شده اند باید واکسن کرونا را تزریق کنند. آزمایشات متعدد و گسترده بر روی افراد مختلف نشان داده است که ابتلا به کرونا باعث نشده آنها صاحب آنتی بادی در بدن خود شوند. این آنتی بادی حیاتی از ابتلای مجدد به بیماری جلوگیری می کند.